Maminka.czHubnutí po porodu

Po porodu ji povolené bříško a strie dostaly na dno. Nyní své tělo miluje a soutěží ve fitness!

Simona Procházková 25.  4.  2021
Mladá maminka Shina Pierce (29) z Nového Zélandu trpěla po narození dvojčat poporodními depresemi, bojovala s nadváhou a trápily ji obrovské strie, které se vytvořily během náročného dvojčetného těhotenství. Nyní se intenzivně věnuje cvičení, soutěží ve fitness a se svým životem i kondicí je spokojena více než kdykoli předtím. Jak to dokázala?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zveřejněním svého příběhu chtěla ukázat všem ostatním maminkám, že žádný problém není neřešitelný a když žena skutečně chce, dokáže téměř nemožné.

Pojišťovací poradkyně Shina vždy toužila stát se maminkou, a když se dozvěděla, že čeká dvojčata, byli s partnerem Chrisem neskutečně šťastní. Ve druhém měsíci těhotenství začala ale krvácet, takže přestala se cvičením, protože se obávala, že by mohla potratit. Až do porodu pak dodržovala přísný klidový režim. Nakonec přivedla na svět dvě zdravé dcery, Harper a Nicole.

Stejně jako mnoho dalších novopečených maminek věnovala Shina v prvních měsících veškerý čas a energii jen svým holčičkám. Život jí zkomplikovala navíc poporodní deprese. Trpěla úzkostmi, topila se v slzách, a tři měsíce dokonce odmítala opustit vlastní dům. Cítila se naprosto vyčerpaná a nedokázala se smířit s kily navíc, která jí po těhotenství zůstala. Toužila mít zpět své tělo, na které byla zvyklá.

Jak se zbavit těhotenských kil? Po porodu žádné diety, varuje výživová poradkyně

„Dělalo mi problém zvedat se z podlahy, zadýchávala jsem se při nošení dětí, byla jsem neohrabaná a pomalá. Dnes jsem znovu pyšná na své tělo a nestydím se ho ukazovat,“ říká hrdě dvojnásobná maminka.

Když bylo dvojčatům zhruba půl roku, začala pomalu pracovat na vylepšení své kondice. Chodila s dcerkami v kočárku na dlouhé procházky, doma si vytvořila provizorní tělocvičnu a denně si udělala čas na čtvrthodinové cvičení. Časem pak trénovala čtyřikrát až pětkrát týdně. Nyní se účastní soutěží ve fitness a hrdě vystavuje na pódiu své vypracované tělo. I s povolenou kůží a striemi na břiše, pozůstatky po těhotenství a porodu dvojčat.

FOTO: Profimedia.cz

VIDEO: Co jste možná nevěděli o kojení? 

Pětinásobná máma zhubla 57 kilo. Co ji nakoplo ke změně?
Obézní maminka se rozhodla pro radikální krok a změnila se k nepoznání
Neuvěříte, že na fotce je stejná žena. Matka dvou dětí zhubla přes 50 kilo!
Témata: Těhotenství, Porod, Galerie, Příběhy, Zajímavosti, Tělo, Poporodní deprese, Maminky ve světě, Hubnutí, Cvičení, Hubnutí po porodu, Strie, Dostal, Bříško, Fitness, Nicol, Nový Zéland, Maminka, Dvojče, Nicole, Harper