Maminka.czKojenec

Po porodu jsem si pořídila virtuálního milence

KK 24.  5.  2016
Jsi to nejkrásnější stvoření, jaké jsem kdy viděl. Tak tuhle větu mi bohužel můj manžel už dávno neříká – a kdoví, jestli ji vůbec někdy vyslovil. Ani jsem ji od nikoho jiného neslyšela. Viděla jsem ji napsanou na monitoru počítače. Napsal mi ji můj internetový milenec. Neznámý muž, se kterým několik večerů trávím žhavým sexem po internetu. Nikdo o tom neví a já se sama sebe ptám, jestli jsem svému manželovi nevěrná.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Je mi 35 let a vdaná jsem celkem osm roků. Předtím jsme spolu se Zdeňkem dva roky chodili, takže se známe zhruba deset let. V sexu nám to vždycky klapalo, i když odjakživa jsem já byla ta aktivnější a občas jsem mívala pocit, že Zdeněk sex skoro ani nepotřebuje. Obvykle jsem se musela večer první přitulit a jasně naznačit, o co mi jde, aby se chytil. Sám od sebe v podstatě nikdy nezačal.

Ale když už na milování došlo, moc se mi to líbilo. V manželství samozřejmě časem nastala trochu rutina, ale byli jsme spolu spokojení. A vyložené štěstí přišlo i s narozením naší dcery před dvěma lety. Tedy aspoň to štěstí rodinné. S tím partnerským to začalo být trochu horší.

Zřejmě byla chyba, že jsem si přála, aby byl manžel u porodu. Ale pravdou je, že už předtím se projevoval trochu zvláštně. Jakmile bylo jisté, že jsem těhotná, okamžitě začal odmítat veškerý sex, bál se, aby mi neublížil. Naštěstí se mi podařilo ho nakonec (s vydatnou podporou chytrých knih i díky společné návštěvě mého gynekologa) přesvědčit, že milování v těhotenství opravu není zakázané a stačí jen trochu změnit zažité zvyklosti, abychom si to oba naplno užili. I tak bych ale naše intimnosti v těch měsících do porodu spočítala na prstech jedné ruky.

K porodu se Zdeňkovi moc nechtělo. Nenutila jsem ho tvrdě, ale opravdu jsem stála o to, aby tam byl, měla jsem pocit, že si tak budu připadat bezpečněji. Jenže v tomhle manžel poněkud selhal. Jakmile mi začaly bolesti, vypadal, že jemu je ještě hůř, místo utírání potu z čela měl co dělat, aby neomdlel, a když došlo na samotný porod, vypadalo to, že doktorům dává víc zabrat on, než to, co se děje mezi mýma nohama.

Nutno mu přiznat ke cti, že i přes viditelné utrpení ze sálu neutekl a vytrval až do konce. Ale jako by se tam něco mezi námi změnilo. Samozřejmě jsem si toho nevšimla hned, v šestinedělí jsem měla co dělat sama se sebou a i pak ještě pár týdnů trvalo, než jsem se cítila ve svém těle zase dobře a dostala chuť i na sex. Terezka byla výjimečně hodné miminko, neplakala, spala hodiny v kuse, a tak ani nebyl problém si na intimnosti najít čas.

Jenže problém se ukázal být ve Zdeňkovi. Nejdřív se vymlouval, že je ještě brzo, že by mě to bolelo, že mi nechce ublížit, že by to vzalo mléko na kojení a další nesmysly. Vysvětlovala jsem mu, že to, jak se u toho budu cítit, musím nejlépe vědět já, a že já bych byla ten první, kdo by se v případě nespokojenosti ozval. Trval si ale na svém další dvě měsíce, než jsem ho musela skoro znásilnit!

Sex pak ani za moc nestál, z jeho strany mi to připadalo jen jako snaha mi vyhovět, abych dala pokoj, a tím pádem jsem si to neužila ani já. Samozřejmě to poznal a se slovy „tak vidíš, já ti to říkal“ veškerý tělesný kontakt zas na dva měsíce skončil.

No a ve stejném duchu to pokračuje dodnes. Netuším, co se Zdeňkovi honí hlavou, mluvit o tom nechce, jen dokola opakuje, že to tolik nepotřebuje a že naší hlavní starostí je dcera. Což je pravda, ale to přece neznamená rezignovat i na tu mileneckou složku vztahu!

Musím přiznat, že chvíli jsem uvažovala, že půjdu a podvedu ho s prvním chlapem, kterého potkám. Sex mám ráda a tahle situace mě frustrovala. Jenže i kdybych to opravdu chtěla udělat, s malým miminem to jde dost těžko! Spíše ze zoufalství jsem nakonec zabrousila na internetové seznamky. Vůbec jsem se s tím nepárala, přihlásila se do kategorie „Chci sex“ a napsala inzerát.

Odpovědí mi přišly stovky, vypadá to, že polovina chlapů v téhle zemi loví ženské na internetu! Vůbec jsem netušila, co si s tou záplavou počít. Nakonec jsem rozklikla inzerát složený z mých oblíbených čísel. To, co dotyčný psal, mě docela zaujalo, a tak jsem mu odpověděla. Napsal mi hned ten večer a byly to ještě poutavější řádky než předtím.

Líbilo se mi, že hned nešel přímo k věci, ale vyměnili jsme si pár obecných mailů. Vysvětlila jsem mu stručně svou situaci, on odpověděl, že s manželkou nespí už léta. Postupně jsme si začali psát odvážněji a po dvou týdnech jsme si začali vyměňovat erotické maily. Naše řádky byly čím dál odvážnější, svěřovali jsme se svými fantaziemi, postupně jsme přešli na formu, že vše provozujeme spolu.
Nakonec Petr (nevím, jestli se tak opravdu jmenuje) navrhl, že bychom si mohli místo mailů chatovat. Zaváhala jsem. Do té doby jsem měla pocit, že vše je v pořádku a jde jen o nevinné psaní, ale tohle už bylo trochu víc a začala jsem si připadat provinile. Přesto jsem neodolala. Můj manžel pracuje na směny, a tak i po večerech a v noci bývám někdy doma sama.

Jeden večer jsme se tedy sešli na chatu – a bylo to úžasné. Prožila jsem první virtuální sex včetně vyvrcholení a na druhé straně to zřejmě bylo podobné. Od té doby se takhle scházíme zhruba dvakrát týdně. Před několika měsíci jsme přidali i webkameru – máme ji nastavenou tak, že není vidět obličej, jen části těla. Nevím, jestli je to tím, že dělám něco, co nemám, ale strašně mě to vzrušuje a na každý večer strávený takto u počítače se hrozně těším.

Na Zdeňka už jsem přestala naléhat. Cítím se sice provinile za to, co dělám, ale zároveň mám i vztek na manžela. Vůbec mu nevadí, že spolu nespíme! Už si ani nepamatuji, kdy jsme se milovali naposledy. Když spolu usínáme, obejme mě, dá mi pusu, ale nic víc. Nejnovější výmluva je, že to nemůžeme dělat, když je s námi ve stejné místnosti malá Terezka.

Většina lidí by asi moje počínání označila za nevěru. Asi to tak je, ale připadá mi, že tím nikomu neubližuji. A tak, dokud se to neprovalí, v tom budu pokračovat.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Novorozenec, Předškolák, Po porodu, Školák, Batole, Kojenec, Chování a vztahy, První chlap, Intimnost, Milenec, Vir, Tělesný kontakt, Výmluva, Vír, Pór