Maminka.czPodcasty

Podcast: Jak si vybrat porodnici? Vznikl skvělý průvodce s hodnocením rodičů

redakce 9.  6.  2020
​Nový Průvodce porodnicemi je na světě! Koordinátorka celého projektu Miloslava Kramná vysvětlila naší kolegyni Tereze Víchové v našem novém podcastu, jak průvodce funguje a jak si tu můžeme najít informace o vybrané porodnici a porovnat ji s ostatními.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Aperio – Společnost pro zdravé rodičovství ukazuje, jak se rodí v Česku. Více než 2500 žen se podělilo o své zkušenosti z porodnic a údaje o sobě a svém přístupu v mnoha ohledech vyplnilo 72 porodnic z celkových 89.

Poslechněte si náš podcast o průvodci porodnicemi, stačí kliknout na bílou šipku. 

00:00:0000:00:00

Koordinátorka celého projektu zhodnotila přání i potřeby rodičů ohledně přítomnosti partnera u porodu i stále více žádaného bondingu, tedy podpory rané vazby maminky s dítětem.

A také vyzvala maminky, aby svá přání dávaly najevo – spousta porodnic totiž v mnohém postupuje rutinně, ale také nemá problém přání vyplnit, jde jen o to, aby zazněla. Přesně v duchu této myšlenky ostatně běží i náš letošní projekt Chci si rodit po svém. 

VŠECHNY PODCASTY ČASOPISU MAMINKA NAJDETE ZDE

Aneta Krejčíková: Antonii jsem rodila doma, ale není to pro každou ženu
Tatínci u porodu: Intimní fotky ukazují, jaké jsou jejich první reakce
Témata: Podcasty, Porod, Porodnice, Rodiče, Průvodce porodnicemi, Tereza Víchová, Průvodce, Celý projekt, Česká republika, Koordinátorka, Pór, Podcast, Porodnicemi, Miloslava Kramná, Hod, Maminka