Maminka.czPodcasty

Podcast: Rodič zná dítě nejlépe. A ví, jestli je ten správný den na očkování

15.  2.  2021
Martina Suchánková ze spolku Rozalio – Rodiče za lepší informovanost a svobodnou volbu v očkování – radí v novém podcastu, jak se jako rodič zachovat u očkování svého dítěte. Poslechněte si rozhovor, který natočila naše kolegyně Tereza Víchová.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Informace, že „se bude očkovat”, by nám podle Martiny Suchánkové stačit neměla a vždycky je dobré se předem informovat, co naše dítě čeká. A také se neostýchat a požádat pediatra o podrobné informace. 
 
Více v našem podcastu, stačí kliknout na bílou šipku
 
00:00:0000:00:00
 
 „Očkování se dá vždycky o týden posunout, když se nám „dítě nezdá”. Jako rodiče jsme s ním 24 hodin denně a známe ho nejlépe. Vidíme také, jestli třeba jindy živé dítě spíš sedí v koutě a klidně si hraje a třeba na něj „něco leze”,” radí Martina Suchánková pustit ke slovu instinkt.
 
Na kterých stránkách načerpáte důvěryhodné informace o očkování? Jak rozlišit fyziologickou reakci na očkování od větších nežádoucích účinků? A proč nenechat dítě očkovat dvěma vakcínami při jedné návštěvě lékaře? To se dozvíte v novém podcastu Terezy Víchové.
 
 
 
 
Témata: Podcasty, Rodiče, Očkování, Dětské nemoci, Hexavakcína, Příušnice, Tělo s příběhem, Spolek, Děti, Martina Suchánková, Volby, Dobrá informovanost, Tereza Víchová, Podcast