Maminka.czTěhotenství

Podejte Jardovi ruku a pomozte mu prožít šťastné dětství

redakce 5.  9.  2012
Podejte Jardovi ruku a pomozte mu prožít šťastné dětství
Přijďte podpořit dobrou věc a společně pomoci malému Jardovi prožít šťastné dětství. Nákupní galerie Myslbek se zapojila do pomoci devítiletému Jardovi z Kostelce nad Orlicí, který trpí zákeřnou nemocí a rychle potřebuje podstoupit nákladnou operaci, kterou umí provést jen tým zkušených chirurgů v Rakousku. Přijďte ve dnech 6. – 9. září do Nákupní galerie Myslbek a podpořte sbírku, která proběhne pod záštitou nadace Kolowrátek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jarda (9 let) trpí odmalička cévní malformací, což je závažná nemoc, která mu brání nejen ve využívání pravé ruky, ale zejména v krevním zásobení. Tato speciální sbírka, která proběhne v Nákupní galerii Myslbek ve dnech 6. - 9. září, má za cíl jediné, a to nastřádat peníze na tuto velmi náročnou operaci. Operace musí proběhnout v maximálně krátkém čase, ale bohužel již nyní musíme být připraveni na variantu, že už nebude možná – pak budou peníze využity na následnou péči. Šance na operaci je však stále velká.

Jarda je ze sociálně slabé rodiny. Obnos 300 000 Kč, který ještě chybí na provedení operace, by pro ni byl doživotně velkou finanční zátěží a rodina by ji nemusela zvládnout.
Celkově je potřeba nastřádat 800 000 Kč. Nyní je zajištěno ze strany drobných dárců 250 000Kč, od zakladatelky nadačního fondu Kolowrátek, JUDr. Dominiky Kolowrat-Krakovské a jejich dětí je přislíbeno 200 000 Kč, NG Myslbek věnuje 50 000 Kč. Stále tedy ještě chybí 300 000 Kč.

Proto bychom vás rádi pozvali do NG Myslbek, kde můžete během těchto 4 dnů finančně přispět do sbírky buď přímo na místě, do zapečetěné kasičky nebo zasláním jakékoliv částky na transparentní účet nadačního fondu Kolowrátek (č. 34393439/0300).

Děkujeme.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, JAR, Dětství, Jarda, Finanční zátěž, Šťastné dětství, Krakov, Závažná nemoc