Maminka.czDěti

Podívejte se: dojemná galerie sourozenecké lásky aneb Když se narodí mladší brácha nebo ségra

Simona Procházková 15.  8.  2021
Mít sourozence je velká životní výhra. Většinou je to celoživotní parťák, člověk, který nás dokonale zná (a my jeho), víme, že nám kdykoli pomůže, podpoří, můžeme mu svěřit i ta největší tajemství a trápení. Podívejte se na dojemné i vtipné fotky, jak si benjamínka hýčkají nebo nedůvěřivě zkoumají prvorození bráchové a ségry.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když se narodí mladší sourozenec, reakce starších dětí jsou různé. Emoce hýří od nadšení a bezbřehé něhy, přes zvědavost až k žárlivosti a zklamání. Při očekávání druhého nebo dalšího potomka rodiče už většinou vědí, do čeho jdou, pro jejich starší ratolesti jde ale o naprosto novou zkušenost a dosud nepoznanou realitu. Neumí si představit, co se bude dít dál.

Žárlivost mezi sourozenci: V jakém věku je největší? A co s ní?

V každém případě je vždy jejich vzájemné poznávání, oťukávání a vytváření citového pouta dojemnou, působivou a láskyplnou podívanou. Přesvědčte se sami.

Témata: Děti, Galerie, Novorozenec, Rodina, Instagram, Miminko, Sourozenci, Kopie, Brácha, Dojem, Benjamínek, Největší tajemství, Láska, Parťák, Mladý brácha, Ségra