Maminka.czSlavní rodiče

Podívejte se na první fotky družičky Charlotte a pážete George na svatbě Pippy

redakce 20.  5.  2017
Téměř královská svatba. Tak by se dala označit "veselka" sestry vévodkyně Kate, Pippy Middletonové, která se dnes provdala za miliardáře Jamese Matthewse.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Podle informací ze zahraničí bylo na obřad a následnou hostinu pozváno 350 lidí. Na svatbě samozřejmě nechyběli ani princ William s manželkou Kate a jejich děti George a Charlotte.
 
Obřad se konal v Englefieldu v hrabství Berkshire v kostele svatého Marka, který pochází z 12. století. Na svatební hostinu se potom hosté přesunuli do rodinného domu nevěsty v Bucklebury.
 
Malá princezna Charlotte oslaví druhé narozeniny. Podívejte se, jak je roztomilá

Pippa jako nevěsta vypadala naprosto úchvatně a téměř snese srovnání se svou sestrou Kate, která byla jako nevěsta naprosto okouzlující. Paradoxně právě na královské svatbě Kate a Williama se svět zamiloval do Pippy. Ta celý svět tehdy uhranula svou dokonalou postavou a především pozadím.

Na svatbu zvolila Pippa klasické bílé svatební šaty s krajkou a závojem od britského návrháře Gilese Deacona. Její manžel oblékl na tento významný den svatební žaket.

George jako páže a Charlotte jako družička

Vévodkyně Kate pár dní před svatbou prozradila médiím, že se na svatbu své sestry velmi těší, ale má obavy, jak se budou na svatbě chovat její děti. Princ George měl na svatbě totiž úlohu družby, takzvaného pážete, a jeho mladší sestřička, princezna Charlotte, byla družičkou.

Jak George, tak Charlotte byli na svatbě naprosto úchvatní. Podívejte se do naší galerie, jak jim to slušelo.

Video: Podívejte se na záběry z příjezdu Pippy na svatbu

Připomeňte si také svatbu Kate a Williama

Po čem touží královské děti? George chce šermovat, Charlotte jezdit na koni
GALERIE: Kate slaví 35 let. Podívejte se na snímky vévodkyně, jak ji neznáte
GALERIE: Princ George už má tři roky. Podívejte se, jak vyrostl

 

Témata: Video, Slavní rodiče, Nevěsty, Pippa, Sestřička, Princezna Charlotte, Princ William, George, Berkshire, Deacon, Svatební šaty, Malá princezna, Georg, Návrhář, Družička, Nevěsta, Obřad, Paže, Charlotte