Podmínky pro testování produktu SYMBIOSYS Bifibaby

Reklama 1.  12.  2020

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

I. Úvodní ustanovení

Tyto podmínky upravují registraci a účast v uživatelském testování produktu SYMBIOSYS Bifibaby (dále jen Testování) provozovanou společností Akacia Group, s.r.o. , IČ 27576221, se sídlem Na Farkáně I 136/17, 150 00 Praha 5 (dále jen Provozovatel).

II. Registrace

  • Uživatel Testování (dále jen Uživatel) získá registrací do Testování na internetových stránkách www.maminka.cz (dále jen Internetové stránky) možnost účastnit se uživatelského testování produktu SYMBIOSYS Bifibaby.
  • Způsob registrace a údaje požadované pro registraci do Testování stanoví Provozovatel. Provozovatel je oprávněn pravidla pro registraci do Testování měnit.
  • Provozovatel je oprávněn pozastavit či zrušit registraci Uživatele v případě, že registrovaný Uživatel poruší při registraci nebo při poskytování Testování ustanovení těchto podmínek nebo právní předpisy, podmínky testování nebo jiné akce pořádané v rámci Testování, nebo pokud má Provozovatel důvodné podezření, že registrační údaje Uživatele užívá kromě Uživatele ještě další osoba. V případech uvedených v tomto odstavci nevzniká nárok na vrácení případných nákladů Uživatele, ani na náhradu škody.
  • Registrovat se mohou plně svéprávné fyzické osoby starší 18 let s trvalým nebo přechodným bydlištěm na území České republiky. Z registrace jsou vyloučeni zaměstnanci Provozovatele a osoby jim blízké, ve smyslu ustanovení § 22 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku.
  • Uživatel vyplněním registračního formuláře a odsouhlasením těchto podmínek na Internetových stránkách se registruje do Testování. Registrovaného Uživatele je Provozovatel oprávněn vybrat a oslovit jej pro testování produktu SYMBIOSYS Bifibaby. Uživatel je povinen při registraci uvádět pouze správné a pravdivé údaje a při jejich změně je povinen je aktualizovat. V rámci Testování může být jeden Uživatel zaregistrován pouze jednou.
  • Uživatel je oprávněn kdykoliv ukončit svoji registraci pro testování produktu SYMBIOSYS Bifibaby bez uvedení důvodů na základě svého požadavku prostřednictvím odkazu na internetových stránkách www.maminka.cz. Uživatel bere na vědomí, že čl. III, V a VI jsou platné a účinné i po ukončení registrace.

III. Podmínky testování

  • Uživatel vybraný Provozovatelem pro testování produktu SYMBIOSYS Bifibaby (dále jen Produkt) bude informován zástupcem Provozovatele. Po odsouhlasení testování Produktu Uživatelem v Provozovatelem stanoveném termínu bude Uživateli Provozovatelem na jeho adresu uvedenou při registraci doručen Produkt včetně postupu hodnocení Produktu, a to v Provozovatelem stanoveném termínu, zpravidla do 7 dní od odsouhlasení testování. Uživatel je povinen Produkt převzít v termínu stanoveném Provozovatelem.
  • Vybraný Uživatel je oprávněn testování Produktu odmítnout pouze před odesláním testovaného Produktu.
  • Uživatel je povinen Produkt řádně otestovat dle podmínek a harmonogramu testování konkrétního Produktu stanovených Provozovatelem.
  • Uživatel je povinen v termínu stanoveném v harmonogramu testování Produktu vyhodnotit testování Produktu vyplněním testovacího dotazníku, který zašle prostřednictvím emailu (aneta.treskova@cncenter.cz).
  • Uživatel se zavazuje provést testování Produktu bez nároku na odměnu, přičemž po řádném a včasném provedení testování Produktu a zaslání jeho hodnocení je Uživatel oprávněn si Produkty ponechat.
  • V případě, že Uživatel poruší jakékoliv povinnosti stanovené v tomto článku, je Provozovatel oprávněn okamžitě vyloučit Uživatel z testování Produktu a nahradit ho jiným Uživatelem.
  • V případě, že Uživatel poruší povinnosti stanovené v odst. 3. a 4. tohoto článku, je povinen uhradit Provozovateli cenu obvyklou Produktu a náklady na doručení Produktu.
  • Uživatel bere na vědomí, že nese při testování Produktu veškerou odpovědnost i případnou újmu způsobenou v souvislosti s testováním.

IV. Ostatní povinnosti Uživatele

  • Uživatel je povinen zabezpečit své registrační údaje před jejich zneužitím ze strany třetí osoby.
  • Hodnocení Uživatele nesmí být v rozporu s právními předpisy České republiky. Hodnocení nesmí obsahovat vulgární či obscénní výrazy a urážky, projevy agrese a ponižování, jakoukoli diskriminaci (zejména rasovou, národnostní, náboženskou, z důvodu pohlaví, zdravotního stavu) nebo její propagaci. Hodnocení nesmí porušovat práva třetích stran (zejména autorské právo a právo na ochranu osobnosti či právo na ochranu dobré pověsti právnické osoby).

V. Závěrečná ustanovení

  • Tyto podmínky a vztahy v nich upravené se řídí českým právem s výjimkou norem kolizních. Veškeré případné spory vzniklé na základě nebo v souvislosti s touto Službou budou řešeny příslušnými soudy České republiky.
  • Provozovatel je oprávněn kdykoli přerušit či ukončit Službu.
  • Tyto podmínky nabývají účinnosti dne 4.12.2020