Maminka.czJen pro maminku

Podprsenková revoluce startuje a s ní i víkend plný slev

redakce 14.  5.  2018
Toužíte konečně najít tu správnou podprsenku? Máte šanci. Tento měsíc totiž startuje Podprsenkové revoluce, kde se dozvíte vše nejen o správné velikosti, ale i o trendech ve spodním prádle. Navíc, na konci pro vás máme připravené kupóny do vybraných obchodů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Právě dnes startuje 3. ročník Podprsenkové revoluce. Do akce se letos zapojily tyto firmy: Astratex, TIMO, Vavrys/Craft, Trenýrkárna.cz, Pinkchick/ANB strategy, Euro Fashion, Triola, Sana Sport a Le Chaton. V jejich obchodech si budete moct nakoupit spodní prádlo až s dvacetiprocentními slevami. Ke každému nákupu navíc získáte dva malé dárky od Yves Rocher.

Od 4. června si kupóny jednoduše můžete zakoupit spolu s tištěným Bleskem pro ženy nebo si je od 1. června můžete stáhnout na stránkách onlinové verze Blesku pro ženy, o víkendu 8. až 10. června pak můžete nakupovat.

Podívejte se, jakou podprsenku nosily naše prababičky



V Podprsenkové revoluci ale nejde jen o slevy! Chceme hlavně, abyste se naučila mít ráda svá ňadra a nezdráhala se na ně nakupovat spodní prádlo, i když nemáte třeba dokonalou velikost. Protože co je dokonalé? Každá prsa jsou totiž nádherná i přesto, že si to mnoho žen o těch svých nemyslí.

Za několik let naší Podprsenkové revoluce už možná znáte správnou velikost. Pokud ještě ne, nechte si poradit prostřednictvím našich článků a videí nebo během slevového víkendu od odbornic v obchodech. Poradíme vám nejen s velikostí, ale i s výběrem podprsenky pro tu správnou příležitost, ukážeme si největší trendy a do akce zapojíme i celebrity.

Podívejte se do FOTOGALERIE a naplánujte si, kterou si se slevou koupíte

Ručník místo podprsenky? Pohodlí i pro kojící maminky, nebo jen módní výstřelek?
Ať už kojíte nebo ne, vyzkoušejte braletku, je pohodlná a sexy
Vyztužených podprsenek se nemusíte při kojení vzdát. Poradíme vám, jakou si vybrat
Témata: Kojení, Jen pro maminku, revoluce, Vybraný obchod, Malý dárek, Vik, Blesk, Víkend, Yves Rocher, Spodní prádlo, Správná podprsenka, Správná velikost, Timo, Trio, Star, Euro, Prádlo, Podprsenková revoluce, Sleva, Velikost, Astratex, Craft, Plný, Podprsenka, Fashion