Maminka.czJen pro maminku

Podzim na Nově: Co nového přinesou vaše oblíbené seriály?

Bětka Niebauerová 20.  8.  2013
Pokud jste seriáloví nadšenci, jistě už nedočkavě vyhlížíte konec letních prázdnin. Právě od konce srpna a začátku září se totiž na televizní obrazovky vrací řada úspěšných seriálů. Na co se můžete těšit v seriálu Gympl, Ordinace v růžové zahradě či Ulice? A co dalšího a nového chystá pro své diváky televize Nova?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Doktoři z Počátků – start dalších dílů neděle 25. srpna ve 20:20

Doktoři z Počátků si u diváků během prázdnin získali velkou popularitu a zařadili se mezi nejoblíbenější seriály současnosti. I během podzimu se diváci mohou těšit na Otu Kováře, MUDr. Jana Panenku, Josefku Sukovou, Milenu Petrů a mnoho dalších postav, které si během prázdnin zamilovali. Některé dožene minulost, u jiných se bude dramaticky vyvíjet budoucnost a dějem zamíchá i několik nových postav. Doktory z Počátků budete moct sledovat každou neděli ve 20:20.

NENECHTE SI UJÍT: Děti budou mít na konci prázdnin vlastní televizní program: D

Gympl s (r)učením omezeným – pondělí 26. srpna

Dramatické momenty, herecké legendy i jedinečná hudba! To vše čeká diváky v premiérových dílech seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Ve třetí řadě seriálu posílí pedagogický tým Královky nový učitel hudební výchovy a cizích jazyků Vojta Nesnídal, který vstoupí i do života Adama a Denisy. Komické duo Kulich & Marcel doplní nová školní uklízečka Bohunka Štambachová a na gymnáziu vznikne škola pro seniory. Na nové příběhy hrdinů seriálu Gympl s (r)učením omezeným se můžete těšit každé pondělí a středu ve 20:20.

PanMáma - pondělí 26. srpna

Populární český herec Milan Šteindler v unikátní roli svérázné matróny - to je nový sitcom PanMáma plný svérázného humoru, který se prakticky bez přestání pohybuje na hraně. Sitcom poběží každé pondělí po seriálu Gympl s (r)učením omezeným.

Ordinace v růžové zahradě 2 - úterý 27. srpna

Podzim na Nově s sebou přinese také novou řadu nejúspěšnějšího seriálu současnosti Ordinace v růžové zahradě 2, jehož devátá sezóna chystá na televizní diváky mnoho nečekaných zvratů. A to jak u Mázlových a Kalinových, tak u Zdeny a Davida Suchých. Rozehrají se ale také životní příběhy nových hrdinů, kteří ovlivní kolotoč osudů ve staré známé Kamenici. Ordinace v růžové zahradě 2 bude pokračovat každé úterý a čtvrtek od 20:20.
Výměna manželek - pátek 30. srpna

Oblíbená reality show Výměna manželek přichází s premiérovými díly! Diváci zažijí emoce, které ještě nezažili, uvidí situace, které ještě neviděli! V nových epizodách se objeví první rvačka v historii, kamery se přestěhují k rodině do Řecka, diváci uvidí i výměnu gay páru a mnoho dalšího! Premiérová řada Výměny manželek – každý pátek od 20:20.

Ulice - pondělí 2. září

I oblíbený seriál Ulice bude ve své deváté sezóně pokračovat. Vracejí se staří známí hrdinové, jejichž seriálové osudy procházejí dalším vývojem a nabírají zcela nový směr. A to mnohdy ne takový, jaký by očekávali. Uliční tým také s příchodem nové sezóny posílí nové postavy, které děním v Ulici ještě pořádně zamíchají. Ulici budete moct sledovat každý všední den od 18:35.

A kdy startují další oblíbené pořady?

Střepiny - neděle 25. srpna

Okresní přebor - pondělí 26. srpna

Víkend - úterý 27. srpna

Na vlastní oči - středa 28. srpna

Koření - sobota 31. srpna

Prásk - neděle 1. září

Rady ptáka Loskutáka - sobota 7. září

Babicovy dobroty - sobota 7. září

Témata: Mateřídouška, Jen pro maminku, Podzim, Seriál, seriály, Televizní divák, Sitcom, Sukov, Vaš, Televizní program, Díl seriálu, Oblíbený seriál, Výměna manželek, Nečekaný zvrat, Denim, Nový směr