Maminka.czTěhotenství

Pohádkové odpoledne: Slavné mámy ukázaly poprvé své ratolesti

redakce 23.  5.  2011
Na zahradě Slovanského domu si Pražané užili “Pohádkové odpoledne” s Ester Janečkovou a Simonou Krainovou Pražská nákupní galerie Slovanský dům připravila v sobotu 21. května ve své zahradě „Pohádkové odpoledne“ pro celou rodinu. Divadelní představení, koncerty klauni a žongléři nalákali mnoho Pražanů do centra města, kde si užili zábavné rodinné odpoledne.. Celým programem provázela populární televizní moderátorka Ester Janečková.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]


Novopečená maminka při této příležitosti představila poprvé na veřejnosti i svoji dceru Sáru a společně si “Pohádkové odpoledne” na zahradě Slovanského domu moc užily. “Velmi ráda jsem se spojila s touto akcí, protože si vážím všeho, co dokáže vykouzlit dětský úsměv. Pohádky patří nezbytně k dětství a doprovázejí nás po celý život. I jako matka oceňuji snahu Slovanského domu, nabídnout rodinný program, který inspiruje a potěší," komentovala sobotní akci Ester.

Návštěvníci “Pohádkového odpoledne” se mohli na akci setkat i s další prominentní maminkou, a to top modelkou, herečkou a moderátorkou Simonou Krainovou. Společně s ostatními návštěvníky si Simona užila přehlídku luxusní dětské módy, které předvedly mimo jiné i děti z projektu Klokánek, který spadá pod Fond ohrožených dětí. Pestrý program historicky prvního „Pohádkového odpoledne“ ve Slovanském domě si nenechaly ujít ani Zuzana Belohorcová či Michaela Maurerová, které si užívaly se svými ratolestmi krásné odpoledne.

Děti si mohly vyzkoušet mimo jiné své šikovné ručičky v dřevěné a keramické výtvarné dílně. Hrdě si pak odnášely vlastnoručně vyrobené dřevěné a keramické hračky. Dětský divadelně-pohybový workshop uvedl děti do magického světa divadla, a v rámci školy žonglování si mohli návštěvníci vyzkoušet svoji šikovnost a rychlou reakci. Nechybělo ani loutkové představení „O Šípkové Růžence“ v podání Jarmily Vlčkové z Divadla U Staré Herečky, jakožto klasická loutková pohádka “Sněhurka” v podání divadelní skupiny LOKVAR. O hudební program se postaraly kapela Herky, okouzlující ženské pěvecké tělísko Jelení Loje a Orchestr Posledního Dne.

Slovanský dům

Slovanský dům patří mezi významné pražské historické památky a tímto se také odlišuje od ostatních obchodních center. Jeho charakteristická architektura a duch historie z něj dělají unikátní nákupní galerii s naprosto výjimečnou atmosférou. Největší pýchou a vzácností nákupní galerie Slovanský dům je jeho rozlehlá zahrada ve francouzském stylu, která slouží k odpočinku a relaxaci všem návštěvníkům. http://www.slovanskydum.com/

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Pohádkové odpoledne, Architektura, Sla, Ratolest, Pohádkov, Michaela Maurerová, Úkaz, Loutkové představení, Odpoledne, Ostatní návštěvníci, Sněhurka