Maminka.czPředškolák

Pohádkový víkend v Paláci Lucerna již tento víkend

redakce 6.  12.  2011
Pohádkový víkend v Paláci Lucerna již tento víkend
Palác Lucerna otevře své brány dětem. O víkendu 10. – 11. prosince zde proběhne POHÁDKOVÝ VÍKEND, který zabaví celou rodinu. Cílem POHÁDKOVÉHO VÍKENDU je zpříjemnit rodinám hektické předvánoční období, odpočinout si od shonu, úklidu, zahřát se v mrazivém prosinci, ale především zabavit dětičky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Filmy pro děti, poradny pro maminky a vánoční dárky

V kinosálu promítneme nejúspěšnější filmy roku 2011(Šmoulové, Auta 2 apod.). V prostorách Mramorového sálu a kavárny je zajištěn celodenní program pro děti (hry, soutěže, jóga pro děti, dog dancing, autogramiáda, tanečky, výtvarná tvorba a další zábava).

Samozřejmě jsme nezapomněli ani na maminky, pro které je připraven program (poradenství, ortopedické konzultace, představení zdravotní obuvi), ale hlavně možnost nakoupit vánoční dárky za speciální ceny pro celou rodinu. A co tatínkové? Že by si užívali her se svými ratolestmi…

Zábava i pro ty nejmenší

POHÁDKOVÝ VÍKEND je připraven pro celé rodiny, které se chtějí pobavit. Hry a soutěže jsou určeny pro děti ve věku 3 – 12 let. Jsme nachystaní i na nejmenší návštěvníky. V Lucerně bude zázemí pro přebalování a kojení, které bude plně vybaveno produkty od společnosti Feedo. Maminky s miminky a batolaty jsou vítány.

Program

V sobotu i v neděli začínáme v 10,00 a končíme v 16,00. Pohádky promítáme vždy v 10:00, 12:00, 14:00 a 16:00. Mezi jednotlivými filmy čekají na děti zábavná představení, do kterých budou zapojeni – Pigyáda, jóga pro děti, dog dancing nebo autogramiáda. Souběžně probíhají soutěže v tvořivosti, sportu a kreativitě. Děti sbírají razítka do Pohádkového pasu. Nachystány jsou bohaté ceny a dárky pro každého návštěvníka. Podrobný program je na pohadkovyvikend.cz

ČTĚTE TAKÉ: Nalaďte se vánočně: 5 tipů na kouzelné adventní výlety


Doporučujeme přezůvky pro dětičky, zajištěna je šatna i prostor pro kočárky. Každý dětský návštěvník dostane svačinku a v blízké restauraci je připravena speciální nabídka pro návštěvníky.

Cena vstupenky je 60 Kč/osoba na celý den. V ceně je zahrnuto jedno filmové představení v kině dle vlastního výběru a celodenní doprovodný program. Dětičky se mohou těšit na sladkou pochoutku a pohádkové dárky – nikdo neodejde s prázdnou (nezapomeňte si tašku)!

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Batole, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Šmoulové, Zdravotní obuv, Pohádkov, Dancing, Palác, Dětský návštěvník, Víkend, Podrobný program, Nejmenší návštěvník, Vik, Lucerna