Maminka.czLáska a vztahy

Pohádky existují! Zamilovali se do sebe už ve školce a loni se vzali. Je to vůbec možné?

redakce 29.  6.  2017
Na první lásky ze školky s úsměvem v dospělosti vzpomínáme. Většinou však končí hned poté, co školku vyměníme za školu a objektem zájmu se stane už někdo jiný. To ovšem není případ této dvojice.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Laura Scheel a Matt Grodsky se poprvé potkali v mateřské školce. „Jedna z mých prvních vzpomínek, když mi byly tři, je ta, že stojím před školkou a říkám, že si jednou vezmu Lauru,“ říká Matt. To by nikoho ve snu ani nenapadlo, že se mu jeho dětské přání jednou opravdu splní.

Od mateřské školky se však tato dvojice neviděla. To se ale změnilo hned v prvním ročníku na střední škole, kdy se vzájemně kontaktovali přes společného kamaráda. Od té doby spolu začali chodit a loni se vzali.

I když to zní skoro jako pohádka, je to tak. Je vidět, že některé sny se opravdu vyplní. I ty dětské...

O svůj příběh se podělili na Instagramu, kde sklidili obrovský ohlas včetně několika set komentářů vyjadřujících obdiv k jejich lásce...

Video: Na Islandu stojí miminka už v půl roce

Jak silné je první zamilování a jak s dětmi o lásce mluvit?
Pohled mého muže: Jak jsme na tom se sexem po dvou porodech?
Tato miminka nikdy nevyrostou, od opravdových je téměř nepoznáte
Témata: Láska a vztahy, Vaše příběhy, Mateřská škola, Pohádky, První zamilování, První ročník, Láska, Zamilování, Instagram, Mateřská školka, Pohádka, Dospělost, Společný kamarád, První láska, Dětská láska, Island, Dvojice, Střední škola, Dětské přání, Škola