Pohled do zákulisí! Takhle se točily medailonky finalistek

14.  10.  2019
Finále se pomalu blíží, již zítra večer se dozvíme, kdo se stal Maminkou roku. Ale my vám teď nabízíme pohled pod pokličku natáčení medailonků a focení portrétů finalistek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V půlce srpna vyrazil tým ve složení šéfredaktorka Alice Rossi, fotograf Vlado Kníž, vizážistka Iva Davies a kameran Jan Samuel, aby všechny finalistky navštívili u nich doma, popovídali si a hlavně, aby natočili jednotlivé medailonky.

Tohle je naše porota! Kdo bude vybírat Maminku roku 2019?


Bylo skvělé, že partner soutěže Toyota zapůjčil skvělé vozidlo, prostorný van Toyota Proace Verso, kam se pohodlně vešel celý tým i se zavazadly, světly, technikou, stylingem a vizážistickým kufrem.


"Bylo to neuvěřitelně pohodlné cestování, ideální auto, když se rozhodnete objet půlku republiky," popisuje šéfredaktorka Alice. Celé natáčení i cestování se tak neslo v příjemném, uvolněném duchu. "Bylo to trochu jako na táboře," směje se Alice. Celý týden na cestě, spaní po hotelech, vtípky v autě.... Dobrá nálada nás prostě provázela a finalistky, které nám vždy na kameru odvyprávěly svůj příběh, nás neskutečně nabíjely a motivovaly.

Dívejte se s námi na finále Maminky roku! Už DNES se dozvíme, kdo vyhraje
Tamara Klusová: Čtvrté dítě si umím představit, spíš bych si ho ale osvojila
Témata: Maminka roku 2019, Meda, Alice Rossi, Šéfredaktorka, Fin, Méďa, Toyota, Maminka, Finalistka, Vozidlo, Poklička, Zákulisí, Pohled, TAK, Focení, Natáčení, Medailonek, Vizážistka, Alice