Pohled mého muže: Jak jsme na tom se sexem po dvou porodech?

13. 6. 2013 12:43
Upřímně nechápu, proč se ten sex po porodu tak řeší. Řeči typu: už to nebuje jako předtím, ona nebude mít chuť, nebude na to čas...Já nemám pocit, že by ten sex byl po porodu nějaký jiný. Je pořád stejný. Chuť jsem měla hned ten večer po porodu a dítka přece taky někdy spí, ne? Těmito články se jenom dělá z komára velbloud...
jestli 13. 6. 2013 13:08
souhlas s Mašinkou. Sex po porodu je pořád sex. Ano - asi trochu jinej, asi jako sex po dvou letech vztahu je jinej než po dvou měsících a zase jinej než po deseti letech, ale proč z toho, proboha, dělat takovou vědu. SEx mě bavil předtím, baví mě teď. Snad jen fyzicky jsem na tom teď výrazně líp než předtím, protože jsem na mateřské a většinu času trávím na procházkách v lese. (a když si člověk dá denně či obden deset - patnáct kilometrů s kočárkem nebo nosítkem, tak je to oproti denním osmi hodinám na sesli sakra rozdíl.) A je fakt, že dobrá fyzička dělá lepší sex - člověku se snáz používají svaly, které je třeba a pohyby, které dělají dobře.
13. 6. 2013 13:22
Závidim ti milá jestli. Já svůj den trávim ranním úklidem, přípravou snídaně a rovnou i svačin, někdy stihnem skočit s malou tady kousek do pekárny pro čerstvé pečivo, pak umyju nádobí, začnu připravovat oběd, nakrmim dítě sebe a jdu umýt nádobí po obědě. Přečtu si dvě kapitoly a když se prcek vzbudí uděláme bordel v bytě a jdeme na odpoledne ven. Bohužel vím, že mě ještě čeká další kopa nádobí a úklid bytu, nemlluvim o žehlení věčně počůraných hadříků (máme zrovna období učení na toaletu) a pak ještě sex s partnerem tak se venku radši šetřim abych měla na večer ještě sílu. Nevim kde vzít čas ani na desetiminutové cvičení doma, natož lítat po lese. Ale přeju ti to a závidim. Ženský jak to děláte se třemi dětmi - obdiv a úcta vám všem.
16. 6. 2013 12:43
Myslela jsem si že mé dny budou vypadat nějak tak, jak popisujete vy. Ale s tím jsem se nehodlala smířit, co by pak člověk z té mateřské měl? Takže mé dny jsou podobné jako u Jestli :) je to o organizaci času. Malá večer v 8-9 usne, umyju si nádobí, udělám přítelovi sváču do práce, tím pádem mám volnější ráno. Ráno se nasnídáme, jdem na nákup, na procházku a ještě stihnem hřiště či chvilkovou návštěvu jedněch nebo druhých prarodičů (bydlíme na stejném sídlišti). Oběd vařím na 2-3 dny takže zbylé dny se mohu věnovat dcerce. Když po obědě usne, umeju nádobí, vyperu, vyžehlím, umyju koupelnu... Odpoledne po jejím spaní jdem naproti taťkovi, domů na svačinku a opět hurá ven už i s tatínkem. O víkendech jsme všichni většinou celý den někde na výletě nebo aspoň dlouhé procházky. Samozřejmě toto platí když je hezky. Opravdu je to o organizaci a nebát se zapojit partnera :) ten můj sám od sebe luxuje, nevadí mu umýt koupelnu, nádobí, zkrátka každý děláme co je třeba, já jsem doma takže uklízím já a na něj občas zbyde jen minimum, někdy ani to :) sex je u nás taky ok. A díky své organizaci můžu říct: Ano, moje mateřská dovolená je opravdu dovolená. Zatím mám 18 měsíční dcerku ale na dalším miminku pracujeme, více dětem se nebráníme a i když to s více dětmi už nebude takové leháro jako teď, tak si to opět zorganizuju tak abych měla co nejvíce času na děti.
Rebeka 18. 3. 2017 13:56
Sex po porodu nebyla žadna slava byl jednou mesíčně, a to jsem se ještě nutila. Nebavilo me to, byla jsem stastna kdyz byl konec. Stalo se, že nebyl i dva mesice. Téměř po dvou letech od porodu se to konecne zlepsilo.
zanetka 29. 4. 2017 21:44
Po mých zkušenostech mám pocit že se autorka článku chlubí jaký má báječný život.I když je to pěkně a vtipně napsané,teda nic proti tomu.Já jsem prožila první porod na oxitocinu,nástřih,následná ruptura 3.stupně,tedy vagina roztržená až do střeva.Dloouhé šití.Problémy s rozkojením a antibiotika,chudokrevnost.Dnes je to 6měsíců od porodu a můj vztah s partnerem je na tom čím dál hůř.Sex jsme spolu měli naposledy před porodem,on se k tomu nemá,já na to chuť nemám ani náhodou.Takže výsledek 0.Od porodu jsem snad frigidní.K tomu úmrtí v rodině,to také nepřidá. Dítě začínám milovat víc než partnera.Oba jsme unavení,přepracovaní,nevrlí.Takže milé dámy,gratuluju vám že jste tak sexuchtivé a báječné,ale věřte tomu že je spousta lidí co má se sexem po porodu problémy.
30. 4. 2017 00:48
No to vypadá že vám s manželem v tý porodnici i uřízli jazyky, zašili pusy a zasádrovali ruce když máte za půl roku 0 sexu.
zanetka 2. 5. 2017 22:00
Permanentní vyčerpání na obou stranách vtipná dámo,k tomu každou chvíli nějaký pohřeb,rodiče i prarodiče pod drnem,ostatní věčně v práci,nemá kdo pomoct,práce během mateřské,žádné volno ani o víkendu,pojížďky po republice,chtěla bych vidět vás... Já to nikomu neberu,dokonce to všem i přeju,ale někdy je prostě život tak těžkej že nemáte na sex ani pomyšlení.
Matka 30. 4. 2017 06:58
Zřejmě zde přispívají jen sexuchtive s bezproblémovym mateřstvím. Ne každá to tak má. Já při dvojčatech a všem okolo nich, totálně nevyspala a ztahana, měla dokonce nejradši ze všech našeho psa.
9