Maminka.czNaše tipy

Pohodlně a bezpečně: Základna, na kterou v autě připevníte korbičku i sedačku

redakce 5.  6.  2019
Chcete vozit svoje miminko v autě co nejbezpečněji, ale vadí vám, kolik k tomu potřebujete věcí a jak složité to někdy je? Nová isofixová základna od Maxi Cosi to výrazně zjednodušuje.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Cestování s nejmenšími dětmi zatím snad nikdy nebylo snazší. A to díky 
nové isofixové základně  Maxi Cosi 3WayFix Family, na kterou lze umístit korbičku, vajíčko i pokračovací autosedačku od Maxi Cosi. Jde o komplexní řešení pro děti od narození do zhruba čtyř let věku - počítá se s maximální výškou 104 centimetrů.  
 
To je unikátní a nové řešení, protože například už dříve šly některé korbičky připoutat do auta pomocí pásů, nikoli však isofixem. Krom toho je miminko samozřejmě připoutané přímo v korbičce. Poloha vleže je každopádně pro nejmenší děti do věku minimálně několik měsíců lepší než pololeh v sedačce 

Od narození do čtyř let 

Sadu Maxi Cosi 3WayFix Family lze kombinovat s 0+ autosedačkou Pebble Pro I-Size nebo autokorbičkou Jade I_size , případně  dále používat základnu s pokračovací autosedačkou Pearl Pro I-Size do čtyř let. 
 
Výhod je více, krom bezpečnosti pro vaše děti - vajíčko lze samozřejmě také kombinovat s podvozkem kočárku a tak nemusíte miminko například budit, když ho potřebujete vyndat z auta a dojít na nákup nebo pro staršího sourozence do školky či do školy. 

 

Už máte speciál Cestujeme s dětmi? Praktické rady a zajímavé tipy z naší redakce
Dětský pas nebo stačí občanka? S jakými doklady je cestování výhodnější?
Témata: Miminko, Naše tipy, Kočárek, Výbavička pro miminko, Cestujeme, Nákupní tipy, Cos, Maxi Cosi, Základna, Auto, Vajíčko, IsoFixem, IsoFix, Děti, ISO, Nejmenší dítě, Sedačka, Základ, Autosedačka, Pearl, Kočárky na Heureka.cz

Video