Maminka.czTvoření

Pokojíček pro tři princezny: Tahle máma to dobře vymyslela

redakce 3.  12.  2020
Poskládat více dětí do jednoho pokojíčku není vždycky jednoduché, pokud to tam nemá vypadat jako v turistické noclehárně. Rodičům těchto tří holčiček se to povedlo, co myslíte?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nicki Draycott (35) z Anglie se rozhodla pro své tři dcery postavit pokoj snů a zároveň ušetřit místo v domě. Postele si nechala Nicki vyrobit firmou a mnoho dekorací vytvořila ona sama s pomocí manžela a syna. Nicki nový pokoj pro její tři dcerky vyšel v přepočtu na částku okolo 50 tisíc korun včetně nábytku i dekorací.

Adventní věnce pro rok 2020, které si můžete vyrobit doma

Nicki si při hledání inspirace prohlédla spoustu internetových stránek, aby vymyslela pokojíček pro tři dcery, z nichž poslední přibyla do rodiny trochu neplánovaně. 

Původně přemýšlela o prosté tří palandě, aby dívkám – Avě (5), Arle (3) a Evie (11 měsíců) – zůstalo dost místa na spaní a hraní. Krom toho mají ještě pětiletého Coena. 

Holčičky projevily přání mít květinovou místnost, pro níž rodiče Nicki a Paul našli inspiraci na Pinterestu. Rodina se vešla do padesáti tisíc korun i díky tomu, že spoustu menších úprav a prací udělali rodiče sami. 

GALERIE: Měly být ozdobou rodinného alba, ale skončily katastrofou. Pobavte se nad vánočními fotkami, které se moc nepovedly!
Maminkou roku 2020 je Kateřina Tichá! Kdo vyhrál jednotlivé kategorie?
Témata: Jak na to, Rodiče, Tvoření, Váš domov, Anglie, Paul, Holčička, Výmysl, Dekorace, Pokojíček, Máma, Arle, Mama, Princezna, Pinterest, Inspirace