Maminka.czKojenec

Policistka nakojila podvyživené miminko. Je hrdinkou internetu

kog 28.  8.  2018
Policistka nakojila podvyživené miminko. Je hrdinkou internetu
Policistka Celeste Ayala si zaslouží obdiv a uznání. V nemocnici Sor Maria Ludovica v Argentině, kde měla zrovna službu, nakojila podvyživené miminko, o které se lékaři odmítli postarat. Stala se tak hrdinkou internetu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Miminko bylo špinavé a plakalo hlady. Lékaři neměli čas, a proto je policistka požádala, zda-li může dítě nakrmit. Sama je totiž matkou a pohled na podvyživeného kojence ji drásal.

„Byl to smutný okamžik, který mi lámal srdce. Všimla jsem si, že je miminko hladové, a když jsem mu dala prst do úst, okamžitě stisklo, tak jsem požádala doktory, jestli si ho můžu pochovat a nakrmit ho,“ řekla místní důstojnice. Pak ho kojila tak dlouho, dokud dítě nepřestalo plakat. 

Drama jako z filmu: Cizinec zachránil v Paříži dítě visící z balkonu

Kojenec se do nemocnice dostal na příkaz soudu. Jeho matka ho zanedbávala, a tak úřady rozhodly o jeho odebrání. Lékaři dokonce statečnou policistku varovali, že je miminko špinavé. Ani to ji však v jejím hrdinském činu neodradilo. 

"Chci vzdát hold tomuto projevu lásky k dítěti. Zachovala ses jako jeho matka, bez ohledu na to, že jsi to dítě ani neznala," napsal na internet kolega Celeste Marcos Heredia, který fotku pořídil a zveřejnil. 

Fotka měla úspěch i na internetu. Do této chvíle se dočkala více než stovky sdílení a tří set komentářů, vesměs obdivných. Zkrátka kojící policistka se během chvilky stala hrdinkou celé Argentiny. 

Modelka nakojila své miminko přímo na přehlídkovém mole
Při kojení se laskavě zakryjte. Tahle vtipná máma to vyřešila po svém
Kojení a nálady! Může stres ovlivnit kvalitu mateřského mléka?

 

 

Témata: Miminko, Kojení, Novorozenec, Péče o dítě a jeho výchova, Kojenec, internet, policistka, Matka, Argentina, Lékař, Obdiv, Pól, Stisk, Hrdinský čin