Maminka.czŠkolák

Pomozte a soutěžte o ceny s UNICEF

redakce 7.  12.  2011
ÚSMĚV PRO UNICEF je název fotografické soutěže o zajímavé ceny na portálu MojeChytreDite.cz, do které se zájemci mohou zapojit až do 14. 12. 2011

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo do ní do 14. 12. zašle 1 autorskou fotografii prostřednictvím Facebooku MojeChytreDite. Podmínkou soutěže je, že fotografie musí zachycovat dítě ve věku do 15 let a nesmí být nikde jinde publikována (souběžně ani dříve).

Cílem soutěže je získat finanční prostředky na podporu humanitárních projektů UNICEF v zemích východní Afriky, sužovaných hladomorem: ve prospěch UNICEF věnují organizátoři 10 Kč za každou přihlášenou fotografii a 1 Kč za každý elektronický hlas pro kteroukoliv fotografii.

Pomozte nám zachránit 50 dětí strádajících akutní podvýživou v Africkém rohu

Za první dva týdny trvání soutěže (od 14. 11. do 27. 11.) se na projekty UNICEF v Africkém rohu podařilo již získat prostředky ve výši 20 600 Kč, což je částka, která zajistí 2377 sáčků terapeutické výživy, postačujících pro záchranu života 16 dětí s akutní podvýživou. Snahou organizátorů soutěže je získat v jejím průběhu prostředky ve výši 65 000 Kč pro záchranu 50 dětí.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Unicef, Soutěž