Maminka.czSlavné maminky

"Poporodní špek"? Známé maminky se za svá těla nestydí

Tereza Víchová 4.  8.  2021
"Mám břicho a nebojím se ho použít." Herečka Veronika Arichteva ukázala na Instagramu fotky z dovolené s vtipným dovětkem. Reakce další části 3v1 na sebe nenechala dlouho čekat, i Nikol Leitgeb zveřejnila fotku, kde se nestydí za tělo po porodu. S "kůží na trh" jde ostatně čím dál více známých maminek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

I když je realita sociálních sítí krutá a bez retuší a filtrů se na nich obejde jen minimum známých osobností, vzrůstá i počet sympatických žen, které prosazují "normálnost" a určitě tím povzbudí spoustu dalších maminek. 

Veronika Arichteva

"Jako jo no..i takovýhle fotky si vezem domů. A jo no..mám břicho a nebojim se ho použít," napsala Veronika ke svým fotkám, kde si užívá na pláži i s malým Lukou. Reakce a ocenění na sebe nenechaly dlouho čekat: více reálna na Instagramu, realita a bezprostřednost, tyhle fotky ze života jsou balzám na duši...To všechno sledující ocenili. A další ze známého tria Martina Pártlová vtipně glosovala, že ona by se na takovou fotku ani nevešla.

 

Témata: Porod, Po porodu, Slavné maminky, Instagram, Šestinedělí, Hubnutí, Hubnutí po porodu, Martina Pártlová, Veronika Arichteva, Ashley Graham, Krůta, Isaac, Ashley Grahamová, Bezprostřednost, Radovan, Fotka, Leová, Záchvat smíchu, Maminka, Luko, Arichtev, Otevřít, Nést, Špek, Nikol