Maminka.czSlavní rodiče

Porod syna byl můj nejsilnější zážitek v životě, říká zpěvák Jan Smigmator

Markéta Novák Matějková 23.  11.  2017
Jazzový a swingový zpěvák Jan Smigmator, kterému se často přezdívá český Sinatra, prožívá šťastné období. Minulý týden mu manželka Katka porodila syna a už za pár dní mu vyjde vánoční album a vyráží na turné.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Příchod našeho miminka na svět vnímám jako absolutní zázrak. Byl jsem u porodu a musím říct, že to je pro mě vůbec ten nejsilnější zážitek v životě. Nádhera. Těžko hledám slova. Fred se narodil 17. listopadu ve 4:58 v porodnici U Apolináře v Praze. Vážil 3,40 a měřil 49 cm.

Oba dva, Fred i Katka, to zvládli naprosto skvěle. Včera jsem si je oba přivezl domů a je ze mě asi ten nejšťastnější chlap na světě. Vím, že to říkají všichni rodičové, ale ten náš chlapeček je opravdu překrásný. Nemůžu se na něj vynadívat. Ještě pořád jsme v takové té euforii, že kdykoli se na něj s manželkou díváme nebo když sleduji, jak Freda Katka kojí, nedokážu ty slzy štěstí vůbec zastavit,“ řekl pro Maminka.cz sympatický zpěvák.

A jak to vypadá, Honzu nyní čeká ještě mnoho milých povinností. Sám přiznává, že péče o syna bude nyní v první řadě na jeho ženě Katce. Už příští pátek 1. prosince totiž zpěvákovi vychází vánoční album a zároveň startuje jeho turné Sinatrology, které vyvrcholí 3. prosince dvěma koncerty v pražské Lucerně.

„Hned poté navazujeme bez volného dne na sinatrovské koncerty vánočním turné s Dashou a Big bandem Felixe Slováčka,“ dodává zpěvák. A my mu přejeme, aby vše zvládl a mohl si již Vánoce užívat v klidu se svou rodinou.

VIDEO: První polibky novorozence s maminkou

 Těhotenská móda podle vévodkyně Kate. Buďte stejně okouzlující maminka
Hana Reinders se svěřila, že nekojí, protože má poškozené silikony
Perníčkový, z toaletních rolí nebo jako kapsář. Vyrobte dětem adventní kalendář

 

Témata: Porod, Slavní rodiče, Syn, zpěvák, Pór, NEJ, Vánoční album, Zážitek, Apolinář, Šťastné období, Volný den, Minulý týden, Porod syna, Lucerna, Praha, Nejsilnější zážitek, Felix, Honza, Živo