Porodnice Ostrava - FN

5. 8. 2009 22:33
Už to bude skoro rok, co jsme v této porodnici přivedli na svět našeho prvorozeného syna. A ráda na to vzpomínám, i když to nebyl nejlehčí porod. Kromě manžela mi na porodním sále velmi pomáhali doktoři i sestřičky. Všichni byli milí a profesionální. Moc jim děkuji .
Judyta 11. 9. 2009 13:53
Rodila jsem v této porodnici. A nejenom že byl skvělí personál ke mně, ale i k mému milovanému kterému nebylo zrovna nejlépe Kolektiv tam je úžasný a pomáhala mi porodní asistentka se setřičkou i paní doktorkou. Moc jím děkuju.
ŠÁRKA 14. 12. 2009 00:19
RODILA JSEM SKORO PŘED 4 LETY CÍSAŘEM.PERSONÁL BYL ODMĚŘENÝ.PO PORODU MI DĚTIČKY ZAPOMĚLI UKÁZAT(LÉKAŘI SE ZAPOVÍDALI CO DĚLALI O VÍKENDU :-X ).PAK JSEM TÝDEN BYLA BEZ DĚTIČEK NA POKOJI S MAMINKAMI,KTERÉ MĚLI DĚTI U SEBE.BYLO TO HROZNÉ :-S .JAKO BY MI NEMOHLY DĚTI DÁT HNED NA POKOJ JAK OSTATNÍM.PANÍ CO RODILA CÍSAŘEM VE STEJNÝ DEN MĚLA DÍTKO U SEBE.NEROZUMÍM PROČ JSEM JE NEMOHLA MÍT U SEBE.A VŠICHN I3 JSME BYLI V POŘÁDKU.
8. 1. 2010 16:09
Také jsem v této porodnici před 2 roky porodila svoji krásnou holčičku. Všichni byli moc milí a ochotní.Velkou oporou mi byl i manželChtěli by jsme ještě jedno miminko a doufám,že rodit budu opět tam. Moc všem děkuji
Deni 17. 1. 2010 01:55
Rodila jsem zde v září 2009 svojí první holčičku a byla jsem naprosto spokojená. To že jsem neměla z nedostatku místa malouhnedka u sebe jsem nějak neřešila porod jsem měla těžký a tak mi celkem vyhovovala první noc bez dítěte. Personál vstřícný ochotný a milý.. strávila jsem zde již 2 dny před porodem a vystřídali se u mě snad všichni doktoři a všichni super. Chválím .. rodit příště jedině tady
6. 2. 2010 21:20
Vybavení porodnice se mi líbilo. Porod byl naprosto skvělý, doktor i sestra se chovali úžasně! Ovšem co mě šokovalo, byl přístup sester na oddělení šestinedělí, které mi pobyt v porodnici dost znepříjemnily. Chovaly se strašně, neochotné pomoci s kojením, nebo s jakýmkoliv problémem, radši aby měly klid.
24. 3. 2010 18:05
Rodila jsem v únoru 2009, personál milý ochotný vstřícný, ale jen u porodu. Na oddělení šestinedělí mi miminko přinesli hned po porodu a nikoho nezajímalo, jak těžký jsem měla porod, či zda se zvládnu o miminko hned postarat. Jelikož už bylo asi 21h.večer, tak byla sestřička nepříjemná a na to, aby mi ukázala jak mám kojit, byla velmi neochotná a věřte, že u prvorodičky, to důležité je! Na porodním úplně skvělý personál, ale na šestinedělí by měl někdo personál poučit, jak se chovat k pacientům!!!
Lakovka 19. 4. 2010 20:48
tato porodnice nerespektovala vůbec můj požadavek na polohu při porodu, nutili mě na záda, i když na prohlídce porodnice tvrdili že si můžu polohu zvolit sama. Zakazovali mi křičet při vypuzování dcery. S kojením jsem měla problém, ale nikdo mi nepomohl se správným přiložením, nestačí jen ukázat, důležité je zkontrolovat, zda to člověk dělá správně. Malá byla z této porodnice stejně vystresovaná jako já. Nespala tam celé tři dny, byla pro ně jen uřvaná nervní holka. Nedoporučuji tam rodit a oddělení šestinedělí už vůbec. Pozitivní bylo to, že po dobu kontrakcí jsem byla sama na wc a klečela jsem a byla v klidu, než se za mnou všichni seběhli když jsem už řvala bolestí 15 minut před samotným porodem. Partnera nezavolali nestihli to a rodila jsem na ambulanci. Při šití nikdo nepočkal až anestetikum začne působit, takže to bolelo (jako ostatní holky).Jen aby nedošlo k omylu-nešlo o překotný porod, sestry věděli, že mi začaly kontrakce, ale pak mě nikdo za celé čtyři hodiny nepřišel zkontrolovat.
Petra Štěrbová 16. 7. 2010 14:43
Dobrý den všem nastávajícím maminkám ,já jsem porodila v této porodnici 8.7.2010 a můžu říct jen jedno --- PO VŠECH STRÁNKÁCH SPOKOJENÁ PRVORODIČKA--.Přístup celého personálu --lékařů,sester,taky děvčat které se starali o úklid na pokojích byl skvělý.Všichni byli velice ochotni jak pomoct, tak poradit.Strávila jsem v této porodnici s přestávkama (3-4 dnů) celý měsíc ,měla jsem rizikové těhotenství kvůli vysoké hypertenzi, prvni na 2 patře na porodním sále pak o patro níž na šestinedělí a neshledala jsem byť jen jednu jedinou negativu z toho, co tady některé maminky píšou.Bohužel si mnoho maminek neuvědomuje,že doktoři ani sestry nejsou kouzelníci a hned jak se vyskytne malinký problém tak v první řadě za to mohou právě oni ,sestřičky maji opravdu hodně maminek na starosti takže né vždy ,když ji potřebujete zrovna vy, k vám ihned přiběhne a poradí,ale tohle je podle mě úplně normální ,že nejsme jediné o které pečují je nás tam opravdu hodně ,když si zpočítáte ,že na šestinedělí je 15 pokojů po 3-4 postelích tak opravdu se občas musí na výpomoc počkat.Takže ještě jednou chci touto cestou poděkovat všem kteří se o mě a mou cerku Nikolku starali, za to jak mě vše naučili a přeji jjim jen samé spokojené maminky a zdravě narozené miminka.Plánujeme ,že za cca 2 roky se pokusíme o druhé miminko a na 100% moc ráda půjdu opět do této porodnice. <3
zuzka 27. 10. 2010 20:47
Rodila jsem v dubnu 2010, doktori moc fajn rekla bych suprovi :), ale sestry na poporodnim oddeleni me docela sokovaly. Chapu, ze v tak velke nemocnici nelze mit zcela individualni pristup, ale usmev, povzbuzeni a mile slovo by maminkam bylo urcite prijenme.Rodila jsem cisarem.Nemohla sem se zbavit pocitu, ze maji radost z toho jak maji moc mi dite ukazat, kdy se jim zachce..malicky byl moc hodny, prala jsem si, aby mohl pres den u me sem tam lezet, kdyz uz jsem se nemohla postavit, ale neslo to..musel lezet u nich...rvala mi maleho z rukou s takovym usmevem, ze na to nezapomenu....nemluve o tom, ze kdyz mi ho asi po patem proseni donesli po porodu ukazat, ta mlada dama se tvarila tak strasne otravene...ale abych nekrivdila, nasly se tam asi tri docela fajn porodni asistentky..
2. 2. 2011 16:38
Já jsem rodila v této porodnici v červenci 2005, a v březnu 2010 - nemůžu říct jediné křivé slovo, nechápu stížnosti ostatních. Nejsem jediná, která tam rodila, sestra i mé kamarádly se tam na druhý porod vracely. Některé ženy si asi neuvědomují, že na nepříjemný článek mohou narazit v kterékoli porodnici, a není to jen o chování personálu - ale i o tom, jak se pacientky kolikrát chovají k nim. Já byla spokojená maximálně jak na porodním, tak na šestinedělí, s kojením si fakt nemůžu na nikoho stěžovat, dětská sestřička u mě seděla po prvním porodu v noci i hodinu, a zkoušela různé druhy dokrmování tak, aby si malá myslela, že pije z prsa, a mléko se mi začlo tvořit.......... Takže s tím, že tam jsou špatné sestry, fakt nesouhlasím. Pokaždé se najde někdo, kdo bude na tu či onu porodnici nadávat........já jsem byla opravdu maximálně spokojená. Jinak bych se tam logicky na druhý porod nevracela.
28. 10. 2012 08:16
Já jsem byla spokojená. Kvůli určitým komplikacím to nemohlo proběhnout jak jsem si přála a porod musel být ukončen vakuumextrakcí, ale všichni se ke mě chovali moc hezky, a to i když jsem při kontrakcích byla poněkud dost hlučná. I k příteli se chovali hezky. na odd. šestinedělí jsem snad sestru nepotřebovala, po porodu mi se sprchou pomohl přítel, ale co se týče sestřiček našich drobečků, tak ty byly taky skvělé. Díky jejich trpělivosti (špatné bradavky) jsem to nevzdala a kojím a kojím a kojím..Na pokoji jsme byli jen 2, takže si myslím že nadstandart není ani třeba. Mě osobně by bylo samotné na pokoji smutno takže moc děkuji celému personálu a můžu jen doporučit
Sara 8. 1. 2013 21:20
Moje zkušenost je strašlivá..arogance, povýšenost a lhostejnost. Nemohla jsem rodit jinde, měla jsem rizikové těhotenství a děkuji Bohu, to jejich "péči" malý zvládl bez následků. Na boxu mě nechali 4 hodiny bez kontroly lékařem..pak najednou už bylo pozdě na epidurál, vzhledem k diagnoze bych mo měla mít zdarma..tak možná pro to. Připojili mě pak na přístroj, který co 10 min vypadnul ,musela přijít sestra a vypnout a zapnout.....chvíli fungoval a za chvíli zase...V tlačících kontrakcích jsem musela asi 3/4h čekat až příjde pan doktor..bylo to v čase vizity...atd. Na oddělení šestinedelí personál nevstřícný, arogantní..hlavně že pořád chodily s tabulkama ať podepíšu, že mě to či ono školily.. Musela jsem kojit s kloboučky..to se tvářily, že sand nejde...odcházela jsem s nervama v koncích...déle než těch 72h bych už nezvládla. Rozdojila jsem se doma, v klidu až po asi 3 týdnech. Syn je zdravý a šikovný, ale přiznám se, že po zkušenosti s touto porodnicí a tím, že s mou diagonzou bych ta, musela znova jsem zvažovala, jestli chci vůbec další děti,.a to porod zase tak strašný nebyl..ale ta arogance a lhostejnost byla neuvěřitelná....
Katka 29. 1. 2018 18:47
V porodnici v FNO jsem rodila 16.2.2017 a nekolik týdnů pred tím jsem tam dojizdela na poradnu. Na personál jsem si nikdy nemohla stěžovat, je tam spousta mladých a milých a vstřícných lékařů a také celkem sympatické a zkusene sestry. V den porodu jsme v osm večer přijeli do FNO s tím, že mam už několik hodin slabší kontrakce a tak mě přeměřili a nakonec poslali na porodní oddělení s tím, že mě paní doktorka vyšetří. Byla to mladá, sympatická doktorka. Vyšetřila mě a i přesto, že nic nasvědčovalo porodu, mě poslala na pokoj. Jinde by mě poslali nejspíš domů. Byla mi přidělena porodní asistentka, opět velmi milá a příjemná. Celou dobu se o mě vzorně starala a každou hodinu mě chodila kontrolovat. Po pár hodinách se porod rozběhl a já porodila ve tři ráno. Veškerý personál, který tu noc pri mém porodu asistoval byl velmi příjemný a svým přístupem, mi pri porodu moc pomohli. Můžu říct jen tolik, že jim vsem moc děkuji za skvělou péči. O proti tomu, na sestinedeli už to tak slavné nebylo a popravdě, jsem byla ráda, že jedeme domů. Každopádně, celkově bych dala této porodnici 4 * z 5ti.
14