Maminka.czZdraví

Posilte imunitu a zlepšete kondici a vitalitu vlasů, nehtů a pleti

Reklama 3.  9.  2020
Blendea je značka instantních přírodních směsí superpotravin pro pevnou kondici, vitalitu a přirozenou krásu. Na trh právě uvedla 2 novinky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Blendea SUPERBOOST podporuje imunitní systém díky vybranému ovoci, koření a listům. Zároveň také mírní již existující záněty v těle, které rozvoj nemocí urychlují a ztěžují léčbu. Jemný ovocný, chutný a lehce pikantní nápoj stačí pouze zalít studenou nebo teplou vodou.

V době po karanténě chceme lidem maximálně zjednodušit snahu o vybudování a udržení silné imunity. Víme, že poptávka je aktuálně velice vysoká. SUPERBOOST chutná jako exotický ovocný drink. Lidé, kteří se potřebují připravit na zátěž, si na užívání navyknou zcela přirozeně a na svou sklenici se budou každodenně těšit,láká zájemce Matej Chodelka, MSc., zakladatel značky Blendea.

Druhá novinka Blendea SUPERBEAUTY potěší hlavně ženy, ale stejný užitek z ní vytěží i muži. Posiluje kvalitu a hustotu vlasů, pevnost a pružnost nehtů, rozjasňuje pleť a pomáhá vyhlazovat jemné, méně náročné vrásky.

Každá žena je unikátní, má vlastní styl a charisma. Krásné a zdravé vlasy, pevné nehty a pleť ale chtějí mít všechny ženy, protože jim na sobě záleží. Proto po dvou letech vývoje vznikla SUPERBEAUTY z lesních plodů s houbou a jílem. Ano, složení je na pohled zvláštní, ale chuť je výborná a přirozeně sladká po bobulovém ovoci. I z popíjení SUPERBEAUTY si uděláte příjemný denní rituál, popisuje svou motivaci Chodelka.

Blendea je česká značka směsí pro komplexní podporu kondice a vitality. Důkladně vybírané přírodní složky obvykle v BIO kvalitě spojuje do instantních, jemně mletých směsí. Jsou naprosto čisté, bez konzervantů, aromat a ochucovadel, vhodné pro děti už od 3 let.

Aktuálně nabízí Blendea 5 produktů. Novinky SUPERBOOST a SUPERBEAUTY, a dále SUPERCOFFEE - instantní kávu s medicinálními houbami pro podporu koncentrace, bdělosti a vytrvalosti, SUPERPROTEIN KAKAO - veganský protein pro ochranu a podporu kostí, kloubů a šlach a SUPERGREENS pro správnou “zelenou” výživu organismu.

Klikněte a podívejte se na podrobné účinky. Případné objednávky obdržíte do 48 hodin.

Témata: Zdraví, Zdraví na Heureka.cz