Maminka.czPrezentace klienta

Pošlete celulitidu a strie k ledu! Vyzkoušejte zpevňující peeling

Reklama 14.  12.  2022
Proč ženy milují peeling? Zaručeně díky jeho skvělým účinkům! Pokožka je díky této proceduře zdravá, pevná, krásně rozjasněná a sametově hladká. Navíc je to božský relax! Pokud jste ještě tomuto trendu nepropadla, pak věřte, že jde o vysoce návykovou záležitost. Dopřejte si i vy chvilku odpočinku a vytvořte si svůj peelingový beauty rituál.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pět kroků ke zdravé pokožce

Tělový peeling pokožku těla dokonale prokrví, do hloubky vyživí a úžasně vyhladí. Tento způsob očisty je vhodný pro všechny typy pleti. Je však třeba dodržovat několik základních pravidel, díky kterým docílíte skutečně zdravé pokožky.

  1. Peeling vždy nanášejte pouze na navlhčenou pokožku, účinné složky tak lépe proniknou do její vnitřní struktury.
  2. Pokožku peelingem nikdy příliš nedřete, bohatě postačí jemné rozetření po kůži. Pro ten správný efekt masírujte jemnými krouživými pohyby, podpoříte tak lymfatický systém.
  3. Po několikaminutovém působení peeling důkladně opláchněte vodou.
  4. Tělový peeling používejte jednou, maximálně dvakrát týdně, aby se pokožka stihla plně zregenerovat.
  5. Pro zklidnění použijte na závěr tělový balzám či olej, který pokožce dodá potřebnou hydrataci a zanechá ji vláčnou a hebkou.

Luxusní péče od Onclé

Klepněte pro větší obrázek

Pokud hledáte přírodní peelingy, které mají ověřené účinky a dokážou zatočit s celulitidou i striemi, pak by vaší pozornosti neměla uniknout česká značka Onclé. Právě její dermatologicky testovaný zpevňující olejový peeling je sázkou na jistotu v případě, kdy bojujete s nedokonalostmi pokožky. Peeling obsahuje cennou dávku vitamínů, minerálů, aminokyselin a antioxidantů. Díky svému dokonale promyšlenému složení je přírodní Zpevňující olejový peeling s drcenými šípkovými jadérky skvělým kosmetickým pomocníkem i pro majitelky velmi citlivé pokožky. Olejová konzistence ji úžasně zvláční a díky jemné přírodní vůni se budete cítit jako bohyně.

Jaké výsledky očekávat?

Dámská řada tělové péče Onclé obsahuje kromě zpevňujícího peelingu také Prémiový tělový balzám a Luxusní olejové sérum s kmenovými buňkami. Jejich funkčnost je založena na vysoce kvalitních účinných složkách, které pozvednou kondici vaší pokožky na zcela jinou úroveň. Pro viditelné účinky po dobu dvou měsíců dvakrát denně masírujte části těla, na která se chcete zaměřit. Zadeček, stehna, bříško. Nejprve použijte peeling, poté sérum a na závěr balzám. Dojde k aktivní regeneraci a remodalaci kůže. Zaznamenáte zvýšení elasticity, zmírnění celulitidy i strií. Vaše pokožka bude zpevněna a chráněna. Bude hladší. Zároveň bude kůže hydratovaná do hloubky, a tím pádem mladší a jemnější.

TIP: Každá žena, která o sebe ráda pečuje, ocení luxus prémiové tělové péče Onclé. Maximálně šetrné složení pokožku krásně zpevní, zjemní a sametově hedvábná textura spolu s příjemnou vůní zanechá pocit radosti a pohody. Ideální dárek pro maminku, sestru či kamarádku. Produkty značky Onclé jednoduše zakoupíte z pohodlí svého domova zde.

Témata: Prezentace klienta, Reklama, pokožka

Video