Maminka.czDěti

Poznejte holešovický Creative World - místo zážitků a narozenin

Reklama 20.  3.  2018
V Praze v Holešovicích byl otevřen dům s unikátním konceptem propojení tvorby, dobrého jídla a akcí pro všechny generace. Creative World je originálním místem pro narozeninové oslavy nejen pro děti, ale i dospělé, pro teambuildingy, workshopy, firemní eventy či jakékoli oslavy. Neotřele tady ale můžete také požádat o ruku svou drahou polovičku, oslavit divoké výročí nebo využít pohádkové atmosféry a zažít dokonalou svatbu jako z Alenky v říši divů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Prostor o 1000 m2 spolu s příjemně revitalizovaným dvorkem propojeným se sousední venkovní i vnitřní tělocvičnou a sály, ale i Ayurveda centrem Mahapurusha, je proměňován podle ročních období. Na stezkách, při kterých potrápíte svou hlavu, ale i se pobavíte, v jídelníčku, celkové zábavě zde i v tvorbě najdete český kalendář každý měsíc jinak. Vedle toho, tady na vás kouká z každého roku kus kreativity, vás potěší i kvalitní kuchyně v otevřeném bistru. Celý prostor je rozlehlý a příjemně se tady bude cítit jak dvojice u kávy v křesílku, tak i skupina přátel u velkých pohodlných stolů. Můžete si tady číst, psát, pracovat, tvořit, nebo jen tak odpočívat třeba u domácí buchty s čajem z vlastní BIO levandule Chodouňské, kterou majitelé Creative World pěstují u Berouna.

Klepněte pro větší obrázek

 Mezi originálními dekoracemi z dílny výtvarníků a aranžérů najdete nejen inspiraci pro svou vlastní tvorbu uvnitř domu, zakoupit si můžete velké i malé radosti od českých řemeslníků či tvůrčí balíčky na doma. Nabídka bistra je denně čerstvá, stejně jako suroviny pro narozeniny, oslavy a cateringy. Pochutnat si můžete na čerstvém pečivu a pestré nabídce sladkostí československé kuchyně z vlastní pekárny. Do části s bistrem je vstup zdarma, stejně jako na zahrádku, kde je od jara do podzimu připravena zábava pro děti a posezení pro rodiče a dospělé.

Klepněte pro větší obrázek

V přízemí můžete tvořit, jak dlouho se vám zachce, vstup sem činí 150 Kč a je v něm zahrnuta základní tvorba.  Asistenti vás zde provedou a poradí, co všechno v daný den můžete tvořit. Protože právě tady, v části určené pro workshopy a zábavu pro děti se nejen český kalendář a tradice prolínají nejvíce. Nyní se můžete těšit na tvorbu jarních dekorací, zakoupit tvůrčí balíčky pro tvorbu na doma, nebo překvapit svého partnera jiným originálním dárkem z vlastní tvorby. Děti se mohou vyřádit u vodních koryt, v tajemné ´bažině´, u spousty her nebo při lovení pokladu v mušli. I v pohádkové části dochází k častým proměnám, a to uvnitř i na dvorku.  

Narozeninové oslavy a akce na míru

Jakoukoliv akci v Creative World tvoříme na míru. Oslavy pro milovníky detektivek nebo Frozen party pro malé princezny. Pilot zde prožil kus vesmíru ke svým třicátinám, dědeček si možná rád projde stezku starým Chicagem. Děti milují pohádkové akce, protože právě zde vytvářejí místní výtvarníci nejkrásnější den v roce – oslavu narozenin s tvorbou, pohybem, kvízy a kostýmy, zkrátka přesně podle toho, co máte rádi. Máte-li ale doma budoucí super star, ani to není pro realizační tým problém a zpívat můžete z plna hrdla. Stejně tak zde uspokojí třeba i milovníky youtube z řad teenagerů. Přímo v Creative World si můžete zapůjčit pestrou škálu kostýmů, nebo si třeba zavzpomínat na léta hippies s květinovou party.

Klepněte pro větší obrázek

Mahapurusha Ayurveda Centrum

V holešovickém domě najdete také odpočinek, a to v malém Ayurvédském salonu, který nabízí horké olejové masáže pro dokonalou relaxaci a prokrvení těla, levandulové koupele, parní box, psychowalkman nebo shirodharu. „Nebaví nás, že většina zábavních parků a heren u nás slouží pouze dětem do 8 let. My s manželem a přítelkyněmi se chceme bavit a relaxovat také“ říká Helena Neumannová, spolumajitelka Creative World.

Témata: Děti, Hry pro děti