Maminka.czKam s dětmi

Pozvání na první anglické setkání pražských maminek

redakce 18.  6.  2012
První anglické setkání pražských maminek, které proběhne ve středu, 20.6. 2012, od 16.00 hod. v Café Blatouch, Americká 17, Praha 2. Historicky první konverzační setkání této skupiny bude skvělou příležitostí pro všechny maminky z Prahy, které mají zájem zlepšit si angličtinu a rozmluvit se v tomto jazyce.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Maminky na mateřské dovolené, nebo nastávající maminky budou mít skvělou šanci popovídat si s ostatními maminkami a zároveň si u toho vylepšit svou angličtinu.

Toto setkání bude opravdu neformální a nemá-li maminka zajištěné v uvedené červnové odpoledne hlídání své ratolesti, může si ji klidně vzít s sebou.

Vstupné na akci je zdarma, maminky zaplatí pouze za samotnou konzumaci v kavárně. Stačí se tedy jen zaregistrovat na spaceteacher.com a přihlásit se na konverzační akci pražských maminek, neboli Prague Mums.


CO JSOU KONVERZAČNÍ SETKÁNÍ

Konverzační setkání probíhají od začátku letošního roku v kavárnách a restauracích v Praze a Brně, a to v angličtině, francouzštině a v němčině, ale do budoucna jsou v plánu také akce v dalších jazycích. Setkání jsou perfektním způsobem a příležitostí, jak si procvičit, oživit nebo udržet cizí jazyk v nenuceném, neformálním prostředí, bez ohledu na jazykovou pokročilost. Dosavadní zkušenosti dokazují, že na těchto akcích se rozmluví úplně každý. Napomáhá tomu i účast cizinců. Tyto akce, svolávané na síti, jsou ale vhodnou příležitostí i pro lektory, kteří zde mohou oslovit a zaujmout nové studenty.

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, Pražský, Set, Setkání