Maminka.czKrása a styl

Prádlo, které padne? Kupte si ho o víkendu se slevou

redakce 4.  6.  2018
Kdy jste si naposledy koupila novou podprsenku? Že byste ji nutně potřebovala? To máte štěstí. Tento víkend se totiž koná akce s názvem Podprsenková revoluce a prádlo zakoupíte s velkou slevou. Ode dneška si můžete zakoupit Blesk pro ženy se slevovými kupony nebo si je můžete stáhnout na stránkách.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nakupování spodního prádla a plavek se mnohdy zanedbává. Při jejich výběru se musí dbát na to, aby vše správně sedělo. Ještě předtím však prádlo a plavky vybíráme dle svého vkusu. Spojit všechny  tyto požadavky není vždy jednoduché.

Slevové kupóny na spodní prádlo a plavky si můžete stáhnout TADY

My jsme pro vás vybraly ty nejkrásnější kousky z obchodů, které se zapojily do Podprsenkové revoluce. Nepropásněte tuto jedinečnou možnost zakoupit si prádlo až s 20procentními slevami a s dárkem od Yves Rocher. Stačí si zakoupit časopis Blesk pro ženy nebo si slevové kupony stáhnout na internetu. Nakupovat můžete již 8. června a akce potrvá až do neděle 10. června.

Rozhodně si vyberou všechny dámy. Romantické duše si najdou ten pravý kousek v obchodech Le Chaton nebo Astratex. Vyznavačky luxusu mohou vybírat na stránkách pinkchick.cz. Sportovní prádlo pro ženu koupíte v eshopu c-store.cz. Ženy s velkým poprsím si ten pravý kousek najdou v obchodech Naturana, Timo nebo Triola.

Nejkrásnější výběr podprsenek si prohlédněte v naší fotogalerii ZDE

Témata: Praktické rady, Jen pro maminku, Krása a styl, Natura, pád, Velká sleva, Víkend, Timo, Trio, Kousek, Plavky, Naturana, Astratex, Slevový kupón, Velké poprsí, Sleva, Spodní prádlo, Vik, Blesk pro ženy, Nátura, Prádlo, Podprsenková revoluce, Poprsí, Podprsenka, Yves Rocher