Maminka.czČasopis Maminka

Právě dnes vychází říjnová Maminka. Na titulce s Michaelou Tomešovou

21.  9.  2017
Tváří podzimní Maminky je herečka a zpěvačka Michaela Tomešová se synem Kristiánem. Na co dalšího se můžete těšit?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sympatická maminka sedmiměsíčního Kristiána v rozhovoru prozradila, že placentu využila v šestinedělí nebo že lepšího tatínka než muzikálového zpěváka a herce Romana Tomeše si pro syna ani nemohla přát.

V rubrice těhotenství se dočtete, co dělat, když po porodu zjistíte, že máte problém zvaný diastáza. Jste těhotná a trápí vás únava? Nejste v tom sama. Poradíme vám, jak s únavou bojovat a co vám na ni pomůže. Dočtete se také, jaká vyšetření vás v těhotenství čekají.

Redaktorka Tereza, maminka tří synů, vám řekne, proč je lepší klasická peřinka než designové zavinovačky. Zaměřili jsme se také na nejčastější mýty o prořezávání dětských zubů.

Kdy začít s příkrmy? Platí stejná pravidla pro kojené i nekojené děti? To se dozvíte v článku s názvem Jak na příkrmy?

Plavat, nebo neplavat s miminky? I to je téma, které na vás v říjnové Mamince čeká. Dále se můžete těšit na pět stran věnovaných atopii. A tři maminky se nám svěřily, jak jim narození dětí změnilo styl oblékání.

Těšte se dále na těhotenskou a dětskou módu, vynikající recepty nebo průzkum trhu kojeneckých lahviček a mnoho dalšího :-)

[CNCVideo: player.maminka.cz|

Herečka Míša Tomešová: Kristiánek je šťastné dítě, protože má šťastnou mámu
Vévodkyně Kate:  Je důležité, aby rodiče mluvili s dětmi o svých pocitech
Tomáš Klus je trojnásobným otcem. Holčičce dali netradiční jméno
Témata: Těhotenství, Časopis Maminka, míč, Diastáza, Titul, Narození dětí, Oblékání, Syn, Muzikál, Mícha, Tomeš, Stejné pravidlo, Maminka, Michaela Tomešová, PRÁV, Kojené dítě, Dětský zub, Těhotenská móda, Prořezávání, Nejčastější mýtus, Peřinka, Roman Tomeš, Únava, Kristián, Zpěvačka