Právě vychází dubnové číslo Maminky. Už ho máte?

redakce 16.  3.  2017
Nová Maminka je v prodeji na stáncích. Těšit se můžete na 194 stran skvělého čtení!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Klepněte pro větší obrázek

Herečka a spisovatelka Vlastina Kounická Svátková čeká třetí miminko. V rozhovoru nám prozradila, že jí mateřství zachránilo život, bojovala totiž s bulimií.

 

„Poprvé v životě jsem byla opravdovou ženou: zralou, silnou a mé tělo dokázalo přivést na svět dítě. Tak moc jsem si svého těla vážila a byla na něj hrdá. Mateřství změnilo mé hodnoty a pohled na to, co je důležité," říká v rozhovoru Vlastina Kounická Svátková.

 

Jana LeBlanc ve svém komentáři ze života maminky v Americe vypráví, jak je obřízka pro Američany samozřejmá. „Asi jako pro Čechy píchnutí oušek."

Prostě nekojím. Tak se jmenuje článek o tom, že když kojit chcete, ale prostě to nejde, není to žádná tragédie.

Dozvíte se vše o miminkovských masážích v článku Masáž, prosím!

Alergie trápí nejedno dítko a nejednu maminku. Týká se i těch úplně nejmenších. Odkdy a jak se projeví? Zjistíte v článku Malý alergik? Hlavně ekzém a kašel.

Den pro mou lásku. Přečtete si příběhy tří maminek, které vypráví o tom, jak si užívají den se svou ratolestí.

V hlavní roli na talíři: vejce! Čekají nás Velikonoce, a tak tu najdete tipy, proč je jíst a jak je upravovat, aby dětem chutnala a čím je nahradit, pokud je jíst nemůžete.

Najdete tu také pozvánku na náš dubnový workshop Back to work. Koná se 27. 4. v Art Restaurant Mánes na Praze 1 a je zcela ZDARMA. Registrovat se můžete tady.

Dětská móda se zaměřuje na jaro, nechybí přehled dětských oblečků na ven. A pokud máte doma holčičku princeznu, oceníte fotostory zámeckých paniček, ve které jsme oblékly tři malé princezny opravdu do princeznovských oblečků.

Chystá se vaše dítě k zápisu do školky? Víme, co ho čeká v článku Hurá k zápisu!

Na celkem 194 stranách vás toho čeká mnohem víc. Předporodní kurzy, věci, o kterých se v těhotenství  nemluví, porodní plán, co slyší miminko v břiše, císařský řez i hledání toho pravého...pediatra. A také dětské plavání, cvičení, jarní restart a nákupy a testy, ve kterých jsme se tentokrát zaměřili v průzkum trhu na přebalovací tašky. Nudit se u čtení určitě nebudete!

Přesvědčte se sami a dejte nám vědět, jak se vám dubnová Maminka líbí.

Chcete, aby vám časopis Maminka chodil do schránky? Předplaťte si ho.

 
To je krásná zpráva. Tomáš Klus bude trojnásobným tátou
GALERIE: Kojení na neuvěřitelných místech
Slavné matky se chlubí dospívajícími syny! Kdo je po mámě a kdo po tátovi?

 

 

 

Témata: Časopis Maminka, Restart, Páníček, PRÁV, Dětská móda, Dospívající syn, Třetí miminko, Zámecký pán, Vlastina, Dubnové číslo, Tragedie, Jan Leblanc, Dětské plavání, Obřízka, Čechy, Dubno, Píchnutí, Registrace, Malý alergik, Číslo, Máť, Spisovatelka