Maminka.czTvoření

Právě vyšel Nedělníček. Zábavný a kreativní časopis je tentokrát zaměřen na zimní radovánky

Simona Procházková 17.  1.  2022
První číslo zábavného a kreativního časopisu Nedělníček v roce 2022 je právě na stáncích. Časopis plný omalovánek, vystřihovánek a her si užijí všechny děti ve věku od 4 do 10 let.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Lednové vydání Nedělníčku je zaměřeno především na zimní radovánky. Postavíte si s dětmi hranatého papírového sněhuláčka ve stylu počítačové hry Minecraft. Také si vystřihnete stylový kalendář pro rok tygra, který na letošek připadá podle čínského kalendáře. Nebo si slepíte strom čtyř ročních období. A pokud jste hraví, jistě vás potěší minipexeso s veselými zvířátky.

Časopis Nedělníček s dvaceti stranami o tloušťce čtvrtky je určený k tomu, aby si ho děti celý rozstříhaly. Nejdříve se pracuje se stránkami, kde jsou různé kvízy, bludiště, spojovačky a omalovánky. Teprve poté přicházejí na řadu nůžky, lepidlo a stránky s vystřihovánkami.

Aby vám nic neuniklo, můžete si Nedělníček i předplatit.

Kupujte na stáncích nebo s dopravou ZDARMA na www.ikiosek.cz/nedelnicek

Témata: Děti, Předškolák, Školák, Hry pro děti, Tvoření, Výtvarné aktivity, Volný čas, Minecraft, vystřihovánka, Radovánky, Stánek, Žába, Omalovánka, Zimní radovánky, Nedělníček, PRÁV, Časopis