Maminka.czTěhotenství

Pravidla soutěže: Soutěž: Jídlo jako životní styl

redakce 10.  10.  2011
Pravidla soutěže: Soutěž: Kniha na léto – Jídlo jako životní styl, která probíhá od 10. října do 23. října 2011.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pravidla soutěže:

1.Pořadatelem soutěže (dále jen „soutěž“) je společnost Mladá fronta a.s., se sídlem Praha 4 – Modřany, Mezi Vodami 1952/9, PSČ: 143 00, IČ: 49240315, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1988 (dále jen „pořadatel“).

2. Soutěž probíhá v období od 10. 10. 2011 do 23. 10. 2011.

3. Podmínkou účasti v soutěži je registrace účtu soutěžícího na serveru pořadatele a správné zodpovězení soutěžní otázky zveřejněné na internetových stránkách www.maminka.cz. Otázka bude uveřejněna 10. 10. 2011. Uzávěrka soutěže proběhne 23. 10. 2011 soutěžního týdne ve 23,59 hod.

4. Cenu soutěže získává každý 20., 40., 60., 80. a 100. soutěžící, který správně zodpoví soutěžní otázku. Soutěžíme o 5 x 1 knihu - Jídlo jako životní styl. Soutěž probíhá ve dnech 10 října až 23. října 2011. Výsledky soutěže budou uveřejněny na internetových stránkách www.maminka.cz. Výherci soutěže budou o výhře vyrozuměni e-mailem, případně telefonicky.

5. Výhry budou výhercům odeslány do 5 týdnů ode dne vyhlášení výsledků soutěže, v případě, že v tomto termínu dodá výherce dodací adresu. Pokud výherce neodpoví na zaslaný mail – oznámení o výhře - do 5 týdnů, bude automaticky anulován a místo něj bude osloven další v pořadí

6.Výhry budou výhercům odeslány do 5 týdnů ode dne vyhlášení výsledků soutěže, v případě, že v tomto termínu dodá výherce dodací adresu.

7. Účast v soutěži a výhry není možné vymáhat právní cestou a výhry v soutěži není možné ani alternativně plnit v hotovosti. Soutěžící se soutěže účastní s vědomím, že nemohou požadovat výhry v celkovém rozsahu a ani v jednotlivých případech v hodnotě vyšší nebo ve větším množství, než jaké určí pořadatel, ani nejsou oprávněni požadovat namísto výhry peněžní plnění. Pořadatel tímto není vůči soutěžícím jinak zavázán a soutěžící nemají nárok na jakákoliv jiná plnění ze strany pořadatele, než jsou uvedená v těchto pravidlech.

8. Pořadatel neručí za nedoručení či prodlení s doručením soutěžních e-mailů.

9. Pořadatel neodpovídá za ztrátu nebo vadné doručení výherních zásilek výhercům.

10. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo kdykoliv pozměnit nebo upravit pravidla soutěže či soutěž úplně zrušit bez udání důvodů a stanovení náhrady.

11. Z účasti v této soutěži jsou vyloučeny osoby mladší 18 let.

12. Účastí v soutěži projevuje každý soutěžící svůj souhlas s jejími pravidly a souhlas se zpracováním osobních údajů. Pořadatel je oprávněn bezplatně uveřejňovat jména, podobizny a obrazové či zvukové záznamy výherců ve sdělovacích prostředcích a v propagačních materiálech pořadatele po dobu 5 let od skončení této soutěže.

13.Pořadatel tímto informuje každou osobu, která poskytla v soutěži své osobní údaje ke zpracování, o jejích právech vyplývajících ze zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění (dále jen „zákon“), tj. zejména o tom, že poskytnutí těchto údajů je dobrovolné, že každá taková osoba má právo přístupu k těmto údajům a že má právo při porušení zákona se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů se žádostí o zajištění nápravy, jakož i o dalších právech vyplývajících z ust. § 11 a § 21 tohoto zákona. Souhlas ke zpracování údajů může být za podmínek zákona kdykoliv písemnou formou na adresu sídla organizátora odvolán.

14. Soutěžící odpovědí na soutěžní otázku a zasláním e-mailu uděluje souhlas pořadateli k zasílání informací o marketingových akcích zahrnující zasílání obchodních sdělení prostřednictvím SMS zpráv, e-mailů, jakož i dalších elektronických prostředků, a to po dobu 10ti let od udělení souhlasu. Tento souhlas může být soutěžícím odvolán písemnou formou zaslanou doporučenou poštou na adresu pořadatele.

15.Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci pořadatele a osoby jim blízké. V případě, že se výhercem stane osoba, která je zaměstnancem pořadatele, nebo osoba jim blízká, výhra nebude předána.

16. Obecná pravidla soutěží pořádaných pořadatelem jsou umístěna na internetových stránkách www.mf.cz.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, jídlo, Soutěže, pravidla, Styl, Soutěž, Městský soud v Praze, Život, Živo, Obchodní sdělení, Jak, Životní styl, Modřany, PRÁV