[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]
Když v roce 2012 Pražírna začínala, přinesla do Prahy něco neobvyklého, a to kávu upraženou přímo na místě. Mít vlastní pražírnu v kavárně byl fenomén. Postupem času vyměnila Pražírna tříkilový stroj na pražení kávy za pětkrát těžší, jinak se ale moc nezměnilo.
Kávu podle aktuální nabídky, například etiopskou nebo brazilskou, si můžete nechat připravit na způsob, který máte nejraději, ale také si ji odnést s sebou a užít si kvalitní produkt místních pražičů z pohodlí domova. Není to ale jen káva, kvůli které stojí Pražírna za návštěvu. Honí-li vás mlsná, rozhodně musíte zkusit hustou a kořeněnou horkou čokoládu la chocamella nebo se osvěžit bio ciderem.
Jaké bylo začínat v Praze s kavárnou a pražírnou v jednom a co dalšího z menu Pražírny by vám nemělo utéct? To vše se dozvíte ve videu v úvodu článku, kterým vás provede vloger Jaroslav Slámečka.