Maminka.czSlavné maminky

Celebrity, které před hvězdnou kariérou daly přednost svým dětem. Žádná cena nenahradí dětský úsměv, shodují se

Dita Mrázková 12.  3.  2024
Jsou krásné, úspěšné a v jeden okamžik byly na vrcholu své kariéry. Jenže pak jim do života vstoupilo dítě a ony zjistily, že mateřství dokáže jejich život naplnit víc než ta sebelepší trofej. Staly se mámami na plný úvazek a nelitují!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tři herečky a jedna sportovkyně. Všechny veleúspěšné, ale ani jedna z nich na chvilku nezapochybovala – hvězdné slávy bylo dost, mateřství je naše priorita! Které celebrity jsou nejraději se svými potomky v posteli, v kuchyni nebo na hřišti?

Katherine Heigl

Klepněte pro větší obrázek

Herečka je trojnásobnou mámou, v roce 2009 adoptovala s manželem Joshem tehdy devítiměsíční korejskou holčičku Naleigh. Z té už je dnes třináctiletá teenagerka.
O tři roky později si osvojili holčičku Adalaide (11). A do třetice všeho dobrého se manželé radovali z vlastního synka Joshuy, který se narodil v roce 2017. Katherine se nechala slyšet, že i když svou práci miluje, nic jí nenahradí čas trávený se svými dětmi. V souvislosti s desátými narozeninami dcery Adalaide sdílela dojemný komentář: 

"Před deseti lety se Adalaide dostala do naší náruče. Bylo to nejmenší dítě, jaké jsem kdy viděla. Mohla jsem si ji položit do dlaně a její malé nožičky dosahovaly jen centimetr za mé zápěstí. Začali jsme jí říkat Arašídek. Má ty nejkrásnější oduševnělé oči, jaké znám..."

VIDEO: Celebrity, které neunesly svou slávu

Témata: Děti, Slavné maminky, Rodičovství, Mateřství, Životy slavných, Výchova, Instagram, Syn, Celebrity, Dcera, herečka, Kariéra, Peníze a kariéra, Děti slavných, idol, Eva Mendes, Serena Williams, Ryan Gosling, narozeniny, meditace, kuchyně, Esmeralda, Tenistka, Santiago, Joshua