Maminka.czslavné děti

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Dita Mrázková 22.  10.  2022
Je nejmladší modelkou, která se objevila v prestižním francouzském módním magazínu. Její okouzlující tmavě modré oči, dlouhé hnědé vlasy a andělská tvář z ní před sedmi lety udělaly světovou senzaci. Nafrněnou modelku v ní ale nehledejte, tahle dívka sní o úplně jiném světě!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Anastasiya Knazyeva začala modelingovou kariéru, když jí bylo pouhých 2,5 roku. Ve 4 letech už byla celosvětově známou a slavnou. Do jejího vzhledu se zamilovalo hned několik módních značek, malá Ana se totiž na svůj věk chovala víc než profesionálně, byla přirozená a pozornost objektivů si užívala. Před sedmi lety jí její matka vytvořila oficiální instagramový účet a dívenka brzo získala přes milion sledujících.

VIDEO: Jak učit děti vnímat své tělo zdravě?

O dva roky později deník Daily Mail nazval tehdy šestiletou Anu novou "nejkrásnější dívkou na světě". Tento titul patřil také francouzské modelce Thylane Blondeau. Veřejnost byla ohromena jejími panenkovskými rysy a nádhernýma modrýma očima.

Jenže pozlátko sociálních sítí si vybralo daň v podobě nesouhlasných komentářů na adresu dívčiny matky. "Zvete do jejího života on-line predátory a připravujete ji na to, aby byl vzhled její jedinou hodnotou. Mám taky krásnou dceru, ale nikdy bych ji takhle nepředváděla po internetu. Musíte přemýšlet o tom, co děláte. V dnešní době musíme děti chránit!" vzkázala jedna z rozhořčených maminek.

Navzdory veškeré pozornosti a negativním komentářům žije dnes už jedenáctiletá slečna podle rodičů život "normálního" dítěte. Navštěvuje veřejnou školu a ve skutečnosti prý pořád nechápe, jak moc je populární. Její rodiče, kteří ji maximálně podporují, se usilovně snaží, aby z ní neudělali nafoukanou primadonu, která žije mimo realitu.

Osud dětské hvězdičky Honey Boo Boo: Z roztomilé Miss, která plnila ambice matky, obézní a nešťastná puberťačka

Anastasiya se snaží najít zdravou rovnováhu mezi modelingem a školním životem. Miluje svého o sedm let staršího bratra Artemia, chodí na hodiny angličtiny a tance a jednou z jejích největších vášní je zpěv. V současné době prý touží stát se cukrářkou nebo veterinářkou. Ve šlépějích své předchůdkyně Thylane tak evidentně jít netouží. Uvidíme, jakou cestou se nakonec vydá.

Témata: Rodina, Rodina a vztahy, Životy slavných, Instagram, Děti a sport, Dospívání, slavné děti, Dcera, Kariéra, Sociální sítě, Dětská móda, internet, Dívka, modelka, ambice, Anastasiya Knyazeva, Milión sledujících, Magazín, Vzhled, Anastasiya, Ana, Hnědé vlasy, Světová senzace, Modré oko, Pozlátko