Maminka.czzábava

Před pikolou, za pikolou, nikdo nesmí stát... nebo se budu SMÁT! 20 nejvtipnějších dětských úkrytů při hře na schovávanou

Simona Formánková 7.  9.  2022
Slovy "Před pikolou, za pikolou... už jdu" končí dětská říkanka při hře na schovávanou. Ačkoli děti k této zábavě přistupují velmi zodpovědně, rodičům může výběr jejich úkrytu vykouzlit úsměv na tváři. Podívejte se do naší galerie na ty jednoznačně nejpovedenější.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jejich bezelstnost, bezprostřednost a sladká nevědomost jsou pro nás dospělé doslova fascinující. Děti ke všemu přistupují s elánem sobě vlastním a do hry dávají to nejlepší ze sebe. To, co jim však připadá normální a přirozené, se může nám zkušenějším jevit spíše jako úsměvné. No dobře! Někdy doslova k popukání. 

Podívejte se na 20 vtipných fotografií, které pořídili rodiče z celého světa při hře na schovávanou. Obrázky jednoznačně dokazují, že děti neskutečně baví hledat si úkryty a tajná zákoutí, ve kterých je rodiče nemají šanci najít. Co na tom, že pravidlo "nevidím tě, nevidíš mě" tady bohužel neplatí. Pro radost ze hry pak dospělí přehlédnou "čouhající" nožičky nebo ručičky. Jejich vítězné "uááá, tady jsem" je totiž tou největší odměnou.

VIDEO: Ach, ti tatínci: Tatínkova výchova

Témata: Galerie, Rodičovství, Hry pro děti, Rodiče, Dětství, zábava, Ela, Schovávaná, Říkanka, Pikola, Dětský, Bezprostřednost, Hra, Děti, Úkryt, Tatínkova výchova