Maminka.czMaminka roku 2021

Představujeme finalistky Maminky roku 2021: Toto jsou Maminky hrdinky

Simona Procházková 26.  7.  2021
Do finále soutěže Maminka roku 2021 postoupilo devět statečných a inspirativních žen (z každé kategorie vždy po třech), které vám postupně blíže představíme. Tady jsou příběhy, které vás nejvíce zaujaly v kategorii Maminka hrdinka. Co nám řekly samy finalistky a jaké jsou jejich první pocity?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nikola Poláchová 

Příběh:

Dne 18. ledna 2020 se nám obrátil život naruby. Měla jsem těžkou autonehodu. V nemocnici zjistili, že mám zlomenou celou pánev a sedm obratlů, nalomenou lopatku. Čekala mě operace, dlouhá rehabilitace, měli mě pouštět domů v dubnu, učili mě znovu chodit, sáhla jsem si na úplné dno. Velké díky patří mému manželovi, který přerušil svoji práci a postaral se o naše dvě malé dcery (Eliška 4 roky a Amálka 1 rok). Ale já to nevzdala, bojovala jsem, rehabilitovala víc, než jsem měla, cvičila a díky tomu mě 20. února 2020 pustili o berlích z nemocnice domů. A o dva dny později si mě můj muž vzal. Byl to nejkrásnější den v mém životě, i když o berlích. Doktoři nám řekli, že už nejspíš nebudeme mít další dítě. No ale stal se zázrak a já nedávno porodila třetí holčičku. Chci jen říct, že děkuji mému anděli strážnému, že mi nedovolil to vzdát.

Na co se nejvíc těší a jaké jsou její aktuální pocity?

Samozřejmě jsem za postup do finále moc ráda. Hlasovala celá rodina, přátelé, kamarádi a hodně mě potěšilo, že se ozývali i cizí lidé a vyjadřovali mi svými slovy obdiv a podporu. Zejména po situaci, kdy vůči mně byla vznesena nepravdivá obvinění. Chtěla bych tímto všem poděkovat. Celé je to pro mě velkou neznámou a doufám, že vše zvládneme. Těším se na nové lidi, které potkám, na rozhovory s nimi, na nové prostředí, ve kterém se budeme pohybovat. A doufám, že si to užijeme všechny soutěžící. Děkuji všem, kteří pro mě hlasovali a dovolili mi tímto prožít krásné okamžiky.

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Časopis Maminka, Inspirativní ženy, Maminka hrdinka, Maminka roku 2021, Elin, obvinění, Maminka, Jaroslava Hadžiosmanovič, Děčín, Nikola Poláchová, Nemocnice, Tomáška, Finále, Dita Szymanská, Manžel, Jaroslav Hadžiosmanovič, Finále soutěže, Neznámo, Elinka, Příběh, Finalistka