Maminka.czMaminka roku 2021

Představujeme finalistky Maminky roku 2021: Toto jsou Maminky podnikatelky

Simona Procházková 28.  7.  2021
Do finále soutěže Maminka roku 2021 postoupilo devět statečných a inspirativních žen (z každé kategorie vždy po třech), které vám postupně blíže představíme. Tady jsou příběhy, které vás nejvíce zaujaly v kategorii Maminka podnikatelka. Co nám řekly samy finalistky a jaké jsou jejich první pocity?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zuzana Kaščáková

Příběh:

Vyrůstala jsem v době, kdy si naši rodiče zdaleka nemohli dopřát luxus pořídit si domů vše, co by odpovídalo jejich představám. I navzdory omezeným zdrojům dokázala moje maminka vykouzlit z doslova ničeho útulný a stylový domov. Vděčím jí tak za svou lásku k útulnu a krásnému domovu. Můj styl a rukopis oslovovaly dlouhodobě stále více lidí, kteří se na mě obraceli s prosbou o radu. Nejen na základě těchto pozitivních ohlasů jsem se stále více odhodlávala začít se tomuto oboru věnovat, pomáhat lidem utvářet jejich vysněný domov a otevřít svůj vlastní e-shop s interiérovými doplňky (iconioo.cz). Těsně před cílem nás tragicky opustil můj muž a tatínek mého tehdy sedmiletého syna a já byla nucena se rozhodnout, co dál. Vsadila jsem vše na jednu kartu a vrhla se do zcela neznámých podnikatelských vod. A paradoxně i to mě drželo nad vodou v době, kdy mi bylo nejhůře. Dnes jsem nejen hrdou maminkou dvou dětí, ale také vysněného e-shopu.

Co říká na to, že se dostala do finále? 

Postup do finále soutěže Maminka roku 2021 mě samozřejmě velmi potěšil, ačkoli od samého začátku říkám, že by si toto ocenění zasloužila úplně každá maminka. Nicméně je to pro mě opravdu velká čest a radost. Těším se nesmírně. Na nové zkušenosti, zážitky a na vše, co mi budoucnost přinese. Těším se, že poznám zajímavé lidi a že mě čekají  nové výzvy. 

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Porod, Časopis Maminka, Inspirativní ženy, Maminka podnikatelka, Diastáza, podnikatel, Maminka roku 2021, ostrov, Jizvy, Rukopis, Otevřít, Facebook, Finále soutěže, Podnikatelka, Česká republika, Odlet, Zuzana Kaščáková, Bolest, Kanárské ostrovy, Maminka, Anna Nováková, Iconioo, Tělo, Finalistka, Alžběta Davidová