Maminka.czMaminka roku 2022

Představujeme porotu Maminky roku: Mateřství přináší radost, ale i problémy a nejistotu, říká Eva Vicherek ze společnosti Hero

„O těžkých chvílích, které přináší mateřství, se málokdy mluví na veřejnosti. Rádi bychom maminky podpořili tím, že jim budeme ukazovat mateřství se vším všudy, a zároveň je povzbudili, že v tom nejsou samy, že existuje pomoc i v nelehkých chvílích. Proto jsme se také stali se značkou Sunar hrdým partnerem projektu Maminka roku,“ říká Eva Vicherek, marketingová ředitelka společnosti Hero a značky Sunar.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Máte oblíbené životní motto?

Spíše než motto mě baví lidová rčení. V souvislosti s Maminkou roku mě napadá „láska hory přenáší“. Pro situace i příběhy, které jsme v této soutěži slyšeli, viděli – a ještě o nich uslyšíme – je velmi příznačné.

Za co jste vděčná svým rodičům?

Za podporu lásky a úcty jednoho k druhému. Vyrostla jsem v rozvedeném manželství, kdy byl můj otec od nás vzdálený tisíce kilometrů. Přesto jsme se sestrou od maminky vždy slyšely, jak skvělého tatínka máme, a od tatínka, jak úžasná je naše maminka. Myslím si, že nám to dalo důležitý základ do života.

Představujeme porotu Maminky roku: U příběhů si společně pobrečíme, říká Tereza Dušková ze společnosti Dr. Max

Co se vám vybaví, když se řekne „Maminka roku“?

Plejáda autentických příběhů skutečných maminek. Jsou to příběhy silné, motivující, inspirující a jsou ukázkou toho, že i těžké chvíle se dají překonat a být šťastný.

Je něco, co byste vzkázala finalistkám naší soutěže?

Každá z vás je hrdinkou a nezáleží na tom, která si odnese ocenění domů. Už jen to, že jste měly odvahu se ukázat a sdílet svůj příběh, je velmi hrdinské.

Sunar se dlouhodobě angažuje v otvírání témat týkajících se rodičovství. Je to tak?

Posláním naší značky je přinášet tu nejkvalitnější výživu pro zdravý růst a vývoj těch nejmenších. A jak děti potřebují správně jíst, tak i maminky potřebují občas podpořit, povzbudit, poradit, aby vzrostla jejich sebedůvěra, že jsou svým dětem těmi nejlepšími rodiči.

Představujeme porotu Maminky roku: Jde o správnou a krásnou věc, říká Kristýna Tomečková ze společnosti Aquila
Klepněte pro větší obrázek
Témata: Časopis Maminka, Mateřství, Inspirativní ženy, projekt, Maminka roku 2022, galavečer, Mater, Maminka, Porota, Těžká chvíle, Značka, Sunar, Nejistota