Maminka.czGalerie

GALERIE: Měly být ozdobou rodinného alba, ale skončily katastrofou. Pobavte se nad vánočními fotkami, které se moc nepovedly!

redakce sim 26.  11.  2022
Protože se Vánoce nezadržitelně blíží, internet a sociální sítě se začínají plnit tematickými fotkami roztomilých dětiček. Pokud i vy toužíte mít letos se svým potomkem takovouto vzpomínku, pak nezapomínejte, že když dva dělají totéž, nebývá to totéž. Bohužel to často dopadá jako na snímcích z naší fotogalerie. Podívejte se!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tak co, který kabonící se vánoční skřítek nebo elf pojídající ozdoby je nejroztomilejší? Přesně tak se nedávno ptal svých čtenářů web Boredpanda.com, když dal dohromady spoustu vánočních fotek, které se tak úplně nepovedly. 

VIDEO: Podívejte se, jak doopravdy vypadají Vánoce s malými dětmi 

Jasně, fotoagentury stejně jako sociální sítě a reklamy jsou plné rozkošných momentek, na kterých malé děti pózují s vánočními ozdobami a světýlky. Vždycky je to baví, nikdy se je nepokoušejí sníst, a ještě vypadají roztomile.

Ne však ty vaše, když se je pokusíte vyfotit stejně. Snad vás potěší, že v tom nejste sami, jak ukazuje následující sbírka. Mimochodem – se psy a kočkami to není o nic lepší! 

Témata: Galerie, Rodina a vy, Fotografie, Tradice, Sociální sítě, Vánoce, névy, internet, Advent, Mel B, Fantazie, sbírka, Album, Stromek, Reklama, Elf, Ozdoba, Fotka dětí, Představa, Inspirace, Realita, Sociální síť, Rodinné album, Katastrofa, Děti