Prémiové fusaky norské značky Voksi – to nejlepší pro naše nejmenší

(Inzerce) Čistě přírodní materiály a výrobní proces s co nejmenším dopadem na životním prostředí, přesně touto cestou se vydává výrobce prémiových dětských fusaků norské značky Voksi. Syntetické materiály jsou všude kolem nás, značka Voksi však své produkty staví čistě na přírodní multifunkční vlně, která nejen hřeje, ale zároveň odvádí vlhkost. Nepostradatelnou složkou hřejivých doplňků je kvalitní kachní peří. Společnost Babypoint, český výrobce a prodejce dětského zboží, nově nabízí tři fusaky této exkluzivní značky – Voksi Urban, Dream a „autosedačkový“ Move.
Prémiové fusaky norské značky Voksi – to nejlepší pro naše nejmenší

Fusak Voksi Urban s tučňákem

Základ fusaku Voksi Urban tvoří vysoce kvalitní prachové peří a jemná ovčí vlna, která vespodu vytváří optimální tepelné podmínky a odvádí přebytečnou vlhkost. Dítě je tak příjemně v suchu. Horní výplň z kachního prachového peří se stará o tepelný komfort. Fusak lze prodloužit a využívat ho až do 5 let věku dítěte. Skrze boční zipy ho kompletně rozložíte. Spodní díl pak poslouží jako podložka. Praktický otvor u nožiček využijete zejména pro kontrolu teploty uvnitř fusaku. Pod hlavičkou dítěte je hravý vyjmutelný polštářek s motivem tučňáka. Pečlivé prošití zabraňuje sesedání výplně a udržuje ji na správném místě. Speciální podložka na spodní straně fusaku zase zamezuje sklouzávání v kočárku. Nechybí připravené otvory na vedení bezpečnostních pásů či krytá šňůrka pro stahování kolem hlavičky.

Doporučená prodejní cena: 6.489,- Kč.

Fusak Voksi Dream v novém stylu

Voksi Dream je komfortní hřejivý fusak, ušitý v novém fashion stylu. Navíc vyrobený z kvalitního kachního prachového peří. Dokonale utěsněný interiér zajišťuje tepelnou pohodu. Středový zip, pomocí kterého fusak v podstatě rozložíte, ještě překrývá na knoflíky zapínací díl. Prostor kolem hlavičky je stahovatelný. Fusak má kapsičku na klíče, peněženku či telefon. Díky nástavci pro rozšíření fusak užijete až do 6 let věku dítěte. Automatickou součástí jsou otvory na vedení bezpečnostních pásů. Pečlivé prošití brání sesedání výplně a udržuje ji na správném místě. Speciální podložka na spodní straně fusaku zamezuje sklouzávání v kočárku.

Doporučená prodejní cena: 6.989,- Kč.

Varianta do vajíčka

Unikátní provedení pro první dětskou autosedačku typu vajíčko kategorie 0+ přináší fusak Voksi Move. Měkký vlněný fusak s výplní z kachního peří (30 % pírka a 70 % prachové peří) má skvělé tepelně izolační vlastnosti. Lůžko spacáku, vypolstrované 100% ovčí vlnou, spolehlivě odvádí vlhkost a dítě zůstává v suchu. Součástí spodní části jsou dvě pozice otvorů na vedení bezpečnostních pásů. Středový zip je krytý, zcela rozepínatelný, kolem hlavičky se fusak stahuje všitou šňůrkou, vytvoříte tak dokonale utěsněný prostor.

Doporučená prodejní cena: 2.389,- Kč.

Pro další informace navštivte www.voksi.info, www.babypoint.eu nebo https://cs-cz.facebook.com/babypoint.cz.

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články