Maminka.czMóda

Převléká se za japonskou panenku, dodalo jí to sebevědomí

redakce 30.  5.  2018
Hodně lidí o ní říká, že je dětinská. Ale ona díky své netradiční image znovu nalezla ztracené sebevědomí. Dvaatřicetiletá Michelle Hirst z anglického Portsmouthu se totiž převléká za japonskou Kawaii panenku. Jak se vám líbí?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Michelle se zajímá o japonskou módu Kawaii zhruba šest let. Dokonce založila módní firmu s názvem Roxie Sweetheart. Také její pokoj je laděn do růžové barvy a je v něm spousta plyšáků. Spousta lidí o ní říká, že se chová jako dítě, ona však díky své vizáži nalezla zpět ztracené sebevědomí. 

Maminka koupila dceři oplácanou panenku Barbie. Reakce holčičky vás překvapí

"Když jsem dospívala, neměla jsem žádné sebevědomí. Pro většinu teenagerů je těžké se najít. Vždycky jsem měla zájem o módu, ale neměla jsem dost odvahy, abych svůj styl skutečně vyjádřila," vysvětlila deníku Dailymail.co.uk. Její styl prý vyjadřuje její osobnost, která je roztomilá, zábavná a zářící barvami. 

Staňte se MAMINKOU ROKU. Můžete vyhrát ceny v hodnotě až 700 000 Kč!

Jak vypadá reálná panenka ve srovnání s klasickou Barbie? Budete v šoku!

"Většinou se oblékám do pastelových barev. Líbí se mi také vše, co je třpytivé a zářivé," dodává Michelle. A pokud ji někdo říká, že je dětinská? "Myslím, že o módě nic neví!" 

Róby z toaletního papíru. Neuvěříte, co sběratel barbín umí vytvořit
Neuvěřitelná podoba! Tyto děti vypadají stejně jako jejich panenky
Užijte si společné chvíle s Barbie. Vyrobit pro ni můžete třeba pěknou tašku!

 

 

Témata: Krása a styl, Móda, Vizáž, Michelle, Sebevědomí, Michel, DailyMail, Barbie, Růžová barva, Ztracené sebevědomí, Pastelová barva, Michell, Pán, Barva, Oblečení a móda na Heureka.cz

Video