Převratný rozsudek: Registrovaní homosexuálové mohou adoptovat děti

Kocanda 29. 6. 2016 09:12
Já s tím rozhodně souhlasím. Myslím. že dítěti je lépe u hodných homosexuálů než u týrajícího heterosexuálního páru nebo v ústavu. Myslím. že je dokáží zahrnout láskou stejně jako heterosexuální rodiče
Katka 29. 6. 2016 12:34
Nic bych proti tomu neměla, kdyby se mezi těmito páry neobjevovaly hnusy typu "nechám si udělat děcko od nějakýho chlapa, i když sem lesba a jej máme mimčo". A ano, vyskytuje se, sledovala jsem na toto téma diskuse.
Když má jedinec v hetero-vztahu dítě a pak zjistí, že je jeho orientace jiná, nevidím důvod, proč by adopce druhým partnerem nemohla proběhnout.. Ale ne že si lesby začnou dělat z mužů oplodňovače.
Alenislava 29. 6. 2016 20:26
Nesouhlasím s tím. Jelikož to z psychologického hlediska deformuje a poškozuje dítě. Dítě pro svůj zdravý vývoj potřebuje vliv psychiky ženy i muže. Aby chlapce měl vzor v otci a dítě v matce. V dítěti se všechno zapisuje už od malička. A k tomu také přispívá, že žít s reg, partnery v jedné domácnosti v něm může zcela zdeformovat představu o tom jak má fungovat zdravá rodina. Je to určitě pro něj velice poškozující a deprimující. A navíc ho můžou děti ve škole zesměšňovat a to ho může velice zraňovat.
Lucka 30. 6. 2016 09:28
Tak podle Vás je lepší když žije sice i s otcem ale ten je alkoholik cholerik nebo tyran? To podle mě dítěti zdeformuje představu o ,,zdravé rodině'' mnohem víc než to že má dvě mámy.
Veronika 2. 7. 2016 10:50
Vše jde nahradit ne však 100%. Znám dvojice kteří mají spoustu kamarádů opačného pohlaví. A musím říct že laskavější lidi jsem v heterosexuálních lidech nenašla. A zesměšňování ve škole, věřte či ne děti umí být zlé ale je to vše v rodičích kteří se o takové situaci baví doma a děti slyší i když nejsou ve stejné místnosti. A pokud má rodič rozum vysvětlí mu věci tak jak jsou a dítě je velmi vnímavé. Hezký den......
sara.jane 29. 6. 2016 21:47
jsem 100% pro.......vychovávala jsem děti sama bez chlapa a nebo to byl alkoholik......tak nevím proč by mělo mít dítě trauma z toho že má 2 mámy nebo táty když jsou na něj hodní a vychovávají dítě s láskou......
Zuzana 29. 6. 2016 22:07
Suhlasim, zi a nechaj zit
Veronika 2. 7. 2016 10:44
Ano, jsem pro. Nevidím důvod proč by to tak nemohlo být. Vždyť jsou to stejní lidé jako mi ostatní. Nezáleží na tom jak člověk vypadá, nebo jak je na tom finančně či se sex. orientací. Hlavně že je hodný a chce se o dítě postarat a dát mu tolik lásky jako neuměli jeho biologičtí rodiče. Každý z nás by měl jít navštívit takový dětský ústav ( byla jsem v klokánku i s manželem a když se k nám připlazila malá cikánečka Barunka a chlapeček Vojtíšek byly jsme oba dalo by se říct citově v prdeli)( měli jsme svou vlastní dcerku tou dobou a okamžitě bych se je odnesla domů) a aby pochopil kolik je tam ve vzduchu smutku, kolik je tam očiček kteří na vás koukají. Každý se chce pomazlit a cítit lásku dospělého. Neříkám že se o ně dobře nestarají ale citově strádají a myslím že si to nezaslouží. Vždyť je na světě tolik lidí hlavně žen které nemůžou mít děti a tolik by si je přáli ale takový pořadník a vše s tím spojeno je na strašně dlouho. Tak si zažádají o kojence a než se vše vyřídí dítěti jsou tři roky. Proč?.... Lidi nebuďte sobečtí a zlý, přejte jim taky lásku a krásné dětství ať už je to u dvou žen či mužů ale jsou plní lásky a obětavosti pro ty malé tvorečky.
Tak držím pěsti ať to vyjde a zlepší se i systém výběru.
8