Maminka.czTestujeme s dětmi

Přihlaste se do testování probiotik pro novorozence

Reklama 4.  12.  2020
Stejně jako nás dospělé, mohou i miminka trápit potíže s trávením, které se velmi často projevují neutišitelným pláčem a dalšími projevy, jako jsou bolesti bříška, nadýmaní, ublinkávání mléka a celkový neklid miminka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Aby miminko dobře prospívalo, je dobré mu dodat mléčné bakterie – takzvaná probiotika

S nimi se vaše dítě setká už v prvních chvílích života. Kojené dítě dostává probiotika přirozenou cestou v mateřském mléce, ale obsahují je už i některé druhy umělé výživy.

Takzvané přátelské bakterie osidlují trávicí trakt a pomáhají udržet rovnováhu střevní mikroflóry. A to například i v situaci, kdy nemůže být kojeno nebo přestává být plně kojeno a začíná jíst příkrmy. Někdy právě tato situace či změna může vyvolat zažívací potíže.

Při podávání probiotických kapek s obsahem probiotických kultur Bifidobacterium breve BR03 a Bifidobacterium breve B632 se podle studie prokazatelně snižují minuty denního pláče u kojenců krmených z kojenecké láhve ve třetím měsíci podávání o 73 %. 1 Dětský pláč způsobený KOJENECKOU KOLIKOU má vliv na kvalitu ŽIVOTA MIMINKA I RODIČŮ.

Klepněte pro větší obrázek

Nová francouzská řada doplňků stravy

SYMBIOSYS® je nová francouzská řada doplňků stravy navržených tak, aby využívaly neprozkoumaného potenciálu střev a pomáhaly tak udržovat dobrý stav a pohodu v každé fázi života. Základem výrobků SYMBIOSYS® je vždy vysoce kvalitní výzkum, každý z nich obsahuje vědecky odzkoušené látky a pečlivě vybrané kmeny.

Dovolte nám představit první doplněk stravy řady SYMBIOSYS® v České republice SYMBIOSYS Bifibaby®, které je určeno pro kojence od narození. Obsahuje bakteriální kmeny Bifidobacterium breve BR03 a Bifidobacterium breve B632 doložené několika vědeckými studiemi. Tyto kmeny byly pečlivě vybrány tak, aby využily střevní potenciál vašeho kojence. SYMBIOSYS Bifibaby® svým složením přispívá k rovnováze střevní mikrobioty miminka a tím napomáhá ke snížení množství minut každodenního pláče miminek krmených kojeneckou lahví.

SYMBIOSYS Bifibaby® je navržen tak, aby se vzájemně doplňoval s pestrou a vyváženou stravou a je bez obsahu lepku, laktózy a alergenů. Lahvička obsahuje 6,4 miliardy buněk B. breve kmenů.

Balení obsahuje 8ml a při doporučeném dávkování 5 kapek jednou denně vystačí přesně na měsíc.

Evropský úřad pro bezpečnost potravin uznává oba druhy nacházející se v SYMBIOSYS Bifibaby® jako bezpečné.

Přihlaste se do testování probiotik SYMBIOSYS Bifibaby®

Přihlašování je možné od 4. 12. 2020 do 13. 12. 2020.

Pravidla testování najdete zde.

Pravidla nakládání s osobními údaji najdete zde a zde.

 

1. Giglione et al. 2016 Association of B. Breve BR03 and B632 is effective to prevent colic in bottle-fed infants. Studie zahrnovala kojence krmené z kojeneckých lahví.

Témata: Testujeme s dětmi