Maminka.czBatole

Přijďte na festival ve stylu 30. let již tuto neděli. Vstupné zdarma!

redakce 9.  9.  2011
11. září již tuto neděli ve Stromovce odstartuje druhý ročník Barmanských Originálních Her. Ve 14 hodin propukne ve Stromovce naproti Planetáriu vskutku rozverný program plný dobové zábavy, her, soutěží a vkusně oldschoolových kulturních zážitků!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tak trochu jiné nedělní odpoledne prožijete ve společnosti barmanské smetánky, která kromě noblesní přehlídky barmanského umění odhalí i praktické zákulisí svého řemesla. Zábavná exkurze do 30. let potěší sympaťáky všech generací, takže neváhejte dorazit v plné rodinné sestavě. A co je podstatné? VSTUP je ZDARMA!

Na co se můžete těšit?

Barmanské špičky vám kromě turnaje v mixování předvedou svůj um i i v disciplínách ne zcela tradičních jako „skok ve velkých kalhotách“, „běh na lyžích“, ale i praktických jako „přetahování o hosta“ či „fasování od zásobování do police“. Barmanský kumšt si však bude moci vyzkoušet každý z vás, a to v rámci doprovodné soutěže o hodnotné ceny!

Spanilý návrat do zlaté éry gramofonových desek, bigbandů a radostně našlapaných parketů samozřejmě doprovodí i dobová hudba. Rytmem (nejen) swingu vás v kolenou rozhoupe živá produkce kapely Nešlapeto, DJ Rockstar, DJ Ultrafino či Endru ze skupiny Mako!Mako. Neménně stylová vystoupení a lá Cabaret, Kankán a Charleston představí taneční skupina „Trn v oku“ a zpátky v čase se přeneseme i spolu s „Gangstery“ při jejich ukázce, jak vypadala prohibice v Čechách. Mezi účinkujícími budou i elegáni s hlavou vysoko v oblacích – veselá parta chůdařů z ansáblu Long Vehicle Cirkus. Po jejich show bude následovat workshop, při kterém si odvážní z vás okusí chůzi velikánů.

Zábava nejen pro dospělé dámy a gentlemany

Doprovodný program přinese nejrůznější soutěže a aktivity pro malé i velké. V jednom koutku si budete moci nechat udělat retro účes z rukou profesionálů, v druhém bez obav zanecháte své ratolesti, nechť se oddávají radovánkám příslušným jejich věku. Nedílnou součástí Hendrick‘s BOH budou charitativní projektypěti nadací MČ Prahy 7, na jejichž konto budete moci přispět přímo u jejich stánků a dílen či účastí v dobročinné tombole.


Na video z minulého ročníku se pro inspiraci můžete podívat zde.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Styl, festival, Nedělní odpoledne, Let, Zdar, Žďár, Ždár, Vstupné