Maminka.czKam s dětmi

Přijďte oslavit Dětský den s Nadací Terezy Maxové dětem a řadou hvězd

redakce 28.  5.  2013
Přijďte oslavit Dětský den s Nadací Terezy Maxové dětem a řadou hvězd
První červen je každoročně příležitostí pro pořádání dětských oslav a ani letos tomu není jinak. 1. června 2013 máte možnost oslavit Mezinárodní den dětí s takovými osobnostmi jako je Tereza Maxová, Jan Koller, Jakub Kohák a mnoho dalších. Na koupališti Petynka v Praze 6 vás bude na akci s názvem TERIBEAR DĚTEM od deseti hodin dopoledne čekat nabitý hudebně zábavní program s cirkusem La Putyka, kouzelníkem Richardem Nedvědem, kapelou Eddie Stoilow a dalšími umělci.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Děti budou mít také možnost zajezdit si na autodráze, účastnit se řady soutěží nebo na vlastní oči vidět živou panenku Barbie, postavičky z Monster High či medvídka TERIBEARa. Oslava mezinárodního dne dětí probíhá ve spolupráci s Magistrátem hl. města Prahy zastoupeným radními – Aleksandrou Udženija a JUDr. Helenou Chudomelovou.

Hlavním programem akce vás bude provázet moderátor Daniel Čech, kterého znáte z pořadu Na stojáka. Na pódiu přivítá známý cirkus La Putyka, který se postará o výbornou show plnou napětí. Z úžasu vás nenechá vyvést ani další host, kterým je kouzelník a komik Richard Nedvěd známý svými stand-up comedy výstupy. Následovat bude Myš Maš hudební revue a program DJ Michala Palcáta s jeho dětskou diskotékou doplněnou o karaoke. V tanečním duchu bude pokračovat vystoupení lektorů ze studia Dance Academy Prague by Yemi A.D., kteří Vás naučí populární styl s názvem Gangnam style. Závěr hlavního programu bude patřit kapele Eddie Stoilow.

Doprovodný program zahrnuje tvůrčí koutek s výtvarnou a kreativní dílnou a nebudou chybět ani soutěže, trampolína, mobilní horolezecká stěna a další atrakce. Jedním z prezentovaných bude i projekt magistrátu hlavního města Prahy „Bezpečnostní průprava dětí předškolního věku,“ který se setkal s velkým úspěchem v mateřských školkách a na 1. stupních ZŠ, a který i zde dětem ukáže, jak předcházet úrazům doma i venku.

„Každá pomoc dětem bez rodinného zázemí je smysluplná. Jsem ráda, že jsem mohla podpořit dětský den, který pořádá Nadace Terezy Maxové, neboť tato nadace patří v České republice mezi nejkvalitnější a tento den si všechny děti náležitě užijí,“ řekla radní Aleksandra Udženija.

Pozvání na akci přijal i bývalý český reprezentant v kopané Jan Koller, se kterým budete mít příležitost si zahrát živý stolní fotbal. Dalším sportovním nadšencem, který na akci přijde, je Jakub Koháka svou účast přislíbila také herečka Jitka Schneiderová.

„Pevně věřím, že vtiskneme akci TERIBEAR DĚTEM punc tradice a moc se těším – 1.6 - na viděnou na Petynce“, uvedla závěrem Tereza Maxová.




Nadace Terezy Maxové se dlouhodobě věnuje dětem v dětských domovech a pěstounských rodinách. Jejím základním posláním je umožnit každému dítěti vyrůstat v rodině a součástí její činnosti je pak i prevence nežádoucího odebrání dítěte z jeho rodinného prostředí. Spektrum její činnosti je široké a zahrnuje zejména podporu vzdělávacích programů pro děti v ústavech, , finanční pomoc konkrétním pěstounským rodinám, podporu mladých lidí v profesním sebeuplatnění a celkově šíření osvěty v oblasti náhradní rodinné péče.

Od roku 2008 realizuje projekt TERIBEAR, což je unikátní projekt cause-related marketingu v České republice. TERIBEAR je „méďa hrdina“ a současně hlavní symbol stejnojmenného projektu Nadace Terezy Maxové dětem. Symbol méďi v sobě vhodně spojuje dětskou tématiku se současným módním trendem. Koupí některého produktu z kolekce TERIBEAR má veřejnost možnost přispět na konto nadace a učinit z charity nedílnou na součást dennodenního života. Výtěžek projektu TERIBEAR je poukázán na podporu náhradní rodinné péče, zejména pěstounské péče. Více na www.teribear.cz

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, Tereza Maxová, Max, Nadace Terezy Maxové, Jitka Schneiderová, stand up, JUDr, Dětský, Den, Dětský den, Barbie, Nedvěd, Hlavní program, Cirk La Putyka, Stand-up, Unikátní projekt, Finanční pomoc, Den života, Horolezecká stěna, Řád, Schneiderová, Koller, Vzdělávací program, Rodinné zázemí