Přijďte posílit tělo i mysl na Reebok Yoga Sensation

Reklama 10.  6.  2015
Už 21. června rozvibruje pražskou O2 arénu energie stovek jogínů v čele s hvězdnými hosty. Na Reebok Yoga Sensation zavládne klidná sílá a neopakovatelná atmosféra.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S podporou energie slunovratu představí ti nejlepší cvičitelé z Česka i ze zahraničí různé jógové styly. Druhý ročník úspěšného festivalu pořádá Reebok v rámci své kampaně Be More Human. V O2 areně tak účastníci 21. června pocítí, že díky cvičení a odhodlání posílit tělo, pročistíme i mysl a staneme se tak lepšími lidmi.

Z mnoha jógových stylů si každý vybere svůj oblíbený, nebo můžete naopak vyzkoušet něco nového. Na hlavní stage, kde bude průvodcem moderátorka Emma Smetana, otevře program guru české power jógy Vašek Krejčík. „Power jóga je svoboda. Dává možnost dělat pozice tak, jak to člověk cítí,“ říká Vašek, který povede hodinu Power Fusion Yoga. Katarína Mikulandová vás pak vyladí hodinou Prana Flow Yogy. „Bude to jemná vinyasa s důrazem na dech, techniku a plynutí. Dynamické sekvence vystřídají ty jemné,“ slibuje.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

V pravé poledne zahájí Helena Kubrychtová Bártová lekci Iyengar Yogy pojmenované po indickém mistrovi B. K. S. Iyengarovi. „Pomáhá rozvíjet koordinaci pohybů a vede k uvědomění si vlastního těla,“ představuje Helena, naše nejzkušenější lektorka Iyengar jógy. Pak na hlavní stagi následuje zasloužená hudební relaxace. Celý doprovodný program bude letos opět v režii tanečníka a choreografa Yemiho AD.

Odpolední blok otevře vzácný host ze Švédska. Kristin Andersson představí systém Les Mills BODYBALANCE™, který v promyšlené choreografii kombinuje taiči, jógu a pilates. Švédskou sílu vystřídá česká klidná energie Zuzany Klingrové. „Provedu jogíny poznáním energetických kol – čaker. Poznají intenzivní prožitky při spojení s čakrami i s živly s nimi spojenými,“ láká Zuzka na lekci Chakra Yoga.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Odpoledne vyvrcholí lekcí Strala Energise, kterou přiveze americká cvičitelka Tara Stiles. Strala jóga je její vlastní styl, který se zaměřuje na lehkost pohybu i v náročných pozicích. Tara jde vlastní cestou a ráda si určuje svoje pravidla. Tím si vysloužila přezdívku jógová rebelka. Kdo zůstane v O2 areně až do konce, může se těšit na speciální jógové překvapení Sensation Surprise.

Další inspirativní lekce se špičkovými lektory si pak můžete zarezervovat ve třech malých sálech. Bude to veliká oslava tradičního cvičení a filozofie v moderním kontextu, která se odehraje právě v den, který byl nově Organizací spojených národů vyhlášen Mezinárodním dnem jógy.

Vstupenky v ceně 590 Kč jsou již v prodeji. Ke vstupence dostane každý stylovou jógamatku zdarma jako dárek. Více informací najdete na Facebooku a na webu www.reebok.cz a www.yogasensation.cz.