Maminka.czHračky pro děti

Přijďte s námi oslavit Den dětí do Pompa! Získáte slevu na hračky

redakce 28.  5.  2018
Přemýšlíte, co koupit vašemu dítku k Mezinárodnímu dni dětí, který připadá na pátek 1. června? Máme pro vás tip: vezměte ho do hračkářství Pompo v pražském obchodním domě Kotva, kde mají obrovský výběr a navíc vše pořídíte za cenu nižší než obvykle.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Časopis Maminka spolu s webem Maminka.cz zvou všechny své čtenáře do Kotvy, kde se od dvou do šesti odpoledne koná akce nazvaná Den dětí v Pompo. Stačí vyjet do hračkářství ve třetím patře. 

Všichni návštěvníci kamenné prodejny získají tento den slevu 15 procent na veškerý sortiment, výjimkou budou již zlevněné produkty, na ty sleva neplatí. A nejen to, ke každému nákupu tu navíc mají připravený dárek. 

ČTĚTE TAKÉ: Dinosauři jako svítící puzzle, dinosauři jako stavebnice. A další tipy ke dni dětí!

Na místě tak můžete výhodně pořídit buď dárek ke dni dětí, nebo třeba odměnu za blížící se vysvědčení. A nejen to, protože v Pompo na vás rovněž čeká bohatý doprovodný program a setkat se ti budete moci také se zástupci redakce časopisu a VIP matkami. 

Malí návštěvníci mohou vyzkoušet zdobeni se s Make It Real a auta na dálkové ovládání RC VaporizR 2. Bude se zde předvádět modelína Play Doh, bublifuk na velké Bubliny Fru Blu. Dále vás čeká puzzle, malování, stolní hokej a spoustu další zábavy. 

Všechny hračky si můžete prohlédnout na www.pompo.cz

Bublifuk jsme otestovali i my v redakci:

Vánoční zklamání: Jaké dárky vás jako děti vůbec nepotěšily?
Babi, to nemuselo být! Galerie nejbizarnějších dárků od prarodičů
Testujeme s dětmi: Jak dopadl bublifuk, který slibuje vážně velké bubliny?
Témata: Děti, Hry pro děti, Hračky pro děti, Tipy redakce, Den dětí, Bublifuk, Malý návštěvník, Puzzle, Stolní hokej, VIP, Hračkářství, Tip, Obrovský výběr, Den, Sleva, Dálkové ovládání, Kotva, Sortiment, Hráč, Hračky, Maminka, Třetí patro, Play Doh, Velká bublina, Make It Real, Hračky na Heureka.cz