Maminka.czChování a vztahy

Přijďte za námi na veletrh FOR BABIES na seminář o rodinných konstelacích

Markéta Novák Matějková 5.  10.  2016
Rádi bychom vás pozvali na seminář na téma Rodinné kostelace, který Maminka.cz pořádá v rámci veletrhu FOR BABIES. Ten začíná už ve čtvrtek v PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Maminka.cz jako jeden z partnerů veletrhu pro vás připravila seminář s konstelářkou a Montessori lektorkou Monikou Němcovou.

Seminář je pro všechny účastníky veletrhu FOR BABIES zdarma a koná se v pátek 7.10. 2016 od 13.00 - 15.00 hodin v konferenčním sále č.3.

Na co se můžete těšit?

Monika Němcová o semináři s názvem Montessori v nás a konstelační nadhled říká:

"Montessori pohled na život souvisí nejen s našimi dětmi, ale je to způsob pohledu na nás samotné, jak se chováme v partnerství, jaký máme pohled na svět. Jeho základem je pochopení a přijetí do života základní pravidla.

Z mého pohledu montessori v dnešní době stojí na třech pilířích - vytvoření pocitu bezpečí a schopnost spolupráce v připraveném prostředí. Pokud jsme v dětství tyto dovednosti v sobě otevřeli, můžeme se cítit spokojeni sami se sebou a ve své roli rodiče, partnera/ky atd.

Proč nám to tedy někdy funguje, co a kde zadrhává, může mít důvod ve vztazích v našem rodinném systému. Proč nás rodiče vychovávali právě takto, co je ovlivnilo a tudíž mohlo ovlivnit i nás? 

VIDEO: „Naše kořeny pomáhají odhalit rodinné konstelace,“ říká konstelářka Monika Němcová

Rodinné konstelace jsou krásný a efektivní způsob osvobozování lásky v nás, ve vztazích a v rodině. Díky pochopení rodinného systému získáte nadhled nad svým rodičovství i partnerstvím. Začnete vnímat proč se chováte nebo cítíte podobným nebo opačným způsobem jako vaši rodiče a budete se moci osvobodit od některých nefunkčních rodinných návyků. Přijmout to, co bylo a proměňovat své dny s vědomím teď a tady."

Zastavte se u nás na stánku

Časopis Maminka a Maminka.cz bude mít na veletrhu také svůj stánek, tak se u nás zastavte. Můžete si odnést starší čísla vydání časopisu a za registraci pro vás máme dáreček.

Další workshopy

Souběžně s veletrhem potřeb pro děti FOR BABIES se koná také veletrh her a hraček FOR TOYS. Kromě inspirace na nákup hraček zde můžete navštívit také některý ze zajímavých workshopů. Chybět nebude ani přebalovací a kojící koutek.

 

Klepněte pro větší obrázek

 

Na veletrzích FOR BABIES a FOR TOYS vyroste Dudlíkový strom
„Rodiče mají často pocit, že selhávají,“ říká dětská koučka Monika Němcová
Témata: Chování a vztahy, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Rodinné konstelace, For TOYS, Dudlíkový strom, Vydání časopisu, For BABIES, Rodinný, Opačný způsob, Dáreček, Efektivní způsob, Veletrh, Seminář, Babi