Maminka.czMaminka roku 2021

Příjezd patronek Maminky roku 2021 byl více než stylový! Pobavil všechny

Simona Formánková 31.  10.  2021
Letošní ročník projektu Maminka roku zná už pár dní své vítězky. Ovšem galavečer byl tak plný emotivních chvil a úsměvných momentů, že by byla škoda je s vámi nesdílet! Jedním takovým byl například i příjezd patronek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Patronky jsou nedílnou a hlavně nepostradatelnou součástí celého projektu. Každá z nich se musí seznámit s příběhy maminek v dané kategorii a nezřídka jde o velmi těžké a bolavé příběhy. Vybrat z finalistek tu jednu jedinou, která získá titul Maminka roku, je opravdu velmi zodpovědná role. Proto si naše patronky každý rok doslova hýčkáme.

Maminka roku 2021: Tohle tu ještě nebylo! Absolutní vítězce se tleskalo vestoje

Letos byl jejich příjezd na celou akci v scénáři popsán naprosto jasně – patronky přijíždí stylovým vozem. Ovšem co je stylový vůz, že? Aby nešlo o žádné skryté reklamy, rozhodli jsme se pro nevšední a velmi originální řešení. Patronky přijedou na scénu golfovým vozíkem. "Jenže ještě dvě hodiny před přenosem to vypadalo, že venku vůbec nebudeme moct točit," vypráví produkční Eliška Šťastná. Ten den totiž v Praze řádil orkán. "Padaly stromy, báli jsme se, že to odnese i stan," líčí produkční. 

Ale nakonec se vítr utišil, a tak jsme tuhle scénu ze scénáře nemuseli vypouštět. A patronky Tamara Klusová, Míša Tomešová a Ewa Farna to zahrály prostě bravurně. I když..."Zkuste si ten vozík řídit v podpatcích.... To skoro nejde," smála se pak Tamara Klusová.

Ale i tak byl jejich příjezd prostě stylový!

Témata: projekt, Maminka blogerka, Maminka roku 2021, Maminka hrdinka, Maminka podnikatelka, Galavečer, Praha, Maminka, Příjezd, Golfový, Míša Tomešová, Tamara Klusová, Vozík, Patronka, Pat