Přinášíme trendy a novinky nadcházejícího léta

15.  5.  2018
Marimex patří mezi největší dodavatele zboží a služeb v oblasti relaxační techniky. Jsme specializovaným prodejcem již 25 let, a proto bezpečně víme, jak zajistit zábavu na čerstvém vzduchu a vlastní zahradě. Usilovně pracujeme na neustálém vývoji a zdokonalování technologií pro maximální komfort uživatelů. Jen v letošním roce přicházíme hned s několika novinkami.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

S hlavou v oblacích

Zdrojem aktivního pohybu a zdravé relaxace se v poslední době stávají trampolíny. Díky vysoké nosnosti dávají prostor nejen dětskému hraní, ale i posílení svalů, aerobní kapacity a odolnosti proti stresu u dospělých.

Ze skákání na trampolíně jsme udělali bezpečnou zábavu díky preciznímu zpracování a detailním modifikacím materiálu. Na ochranné prvky trampolín Marimex je kladen velký důraz, proto jsou řazeny mezi nejspolehlivější na českém trhu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Novinkou jsou trampolíny Marimex Premium, které vynikají zejména unikátním designem, barevností a větší bezpečností. Zvýšené stability je dosaženo pomocí vyššího počtu nohou, případně zapuštěním trampolíny do země. Bezpečnost zajišťují zesílené ochranné kryty pružin a nová technologie T-spojů. Vnitřní ochrannou síť podpírají dynamicky prohnuté tyče a napnutou ji drží zpevněná horní obruč. Skákací plocha je vyrobena z velmi odolného a neabrazivního materiálu s vysokou životností.

Stylové koupání

V sortimentu nadzemních bazénů je trendem zejména jednoduchost. Ať už v případě stavby bazénu, přípravy podloží či následné péče. Zákazník chce co nejrychlejší a nejsnadnější přístup ke koupání, ovšem za příznivou cenu a nikoliv na úkor kvality.

Klepněte pro větší obrázek

Takové požadavky splňují nadzemní bazény. Jejich montáž zabere zhruba půlhodinu času, přesto jsou díky pevné trojvrstvé fólii či kovové konstrukci velmi stabilní. Navíc kvůli jejich instalaci není třeba žádných výrazných úprav pozemku ani zřizování stavebních povolení a cenově se i s příslušenstvím pohybují kolem 5 000 korun. Jedněmi z nejoblíbenějších nadzemních bazénů jsou aktuálně bazény Florida a Tampa.

Pro letošní sezónu proto přinášíme novinku v kategorii nadzemních bazénů. Doposud všichni znali nadzemní bazény jen v tradiční modré barvě, nyní budou k dostání i v inovativním ratanovém designu. Pro zastánce dlouhodobě nejprodávanějších bazénů s nafukovacím prstencem jsou v ratanovém vizuálu v prodeji bazény typu Tampa. V novém hávu představujeme i bazén Florida s kovovou konstrukcí.

Více o našich produktech, službách a aktuální akční nabídce se dozvíte na www.marimex.cz.

 

Témata: Trendy, Nová technologie, Novinka, Životnost, Český trh, Kovová konstrukce, Unikátní design, Marimex, Velký důraz, Trampolína, Poslední doba, Montáž, Služba, Příslušenství, Příznivá cena, Maximální komfort, Bazén, Marimex cz, Relaxační technika, Následná péče, Aktivní pohyb, Sortiment, Florida, Premium, Čerstvý vzduch